Всі категорії
Додати товар

Набір шампунь+кондиціонер cp-1 bright complex intense nourishing

890 грн -1% 882 грн
Опис

Протеїновий шампунь для волосся Esthetic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo чудово очищає волосся та шкіру голови від надлишків шкірного себуму та забруднень, але при цьому не пересушує. Шампунь зволожує та живить волосся від коріння до кінчиків, відновлює структуру волосся, усуває сухість, зменшує ламкість, надає гладкості, м'якості та здорового сяйва.
Шампунь не обтяжує волосся, підходить для волосся всіх типів, але особливо рекомендований для сухого, ослабленого, пошкодженого волосся. Можна використати щодня.
Для отримання більш вираженого результату рекомендуємо використовувати шампунь у парі з кондиціонером цієї серії.
Основні діючі компоненти:

Протеїни пшениці мають зволожуючу та зміцнюючу дію, надають волоссю блиску, підвищують еластичність та щільність, попереджають процеси в'янення.

Екстракт солодки насичує шкіру голови поживними речовинами, запобігає випаданню волосся шляхом посилення кровообігу, лікує себорею.

Масло жожоба оздоровлює сухе та пошкоджене волосся, стимулює зростання нового волосся. Покриваючи волосся найтоншою плівкою, масло живить їх, пригладжує кератинові лусочки і захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.

Кокосова олія чудово зволожує та живить волосся, а також захищає від негативного впливу зовнішнього середовища. Має антисептичні та антибактеріальні властивості.

Колаген заповнює пошкоджені ділянки структури волосся, ущільнює та розгладжує.

Кератинова амінокислота - основний структурний компонент волосся, що покращує структуру, позбавляє від сухості.

Протеїни шовку надають волоссю шовковисту м'якість, природну гладкість і еластичність, роблять волосся слухняним, полегшують розчісування, сприяють укладання та збереженню зачіски, захищають волосся від ультрафіолетового світла.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
  • 100мл
  • 200мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?