Всі категорії
Додати товар

Шампунь atopalm mild

399 грн
Опис

М'який шампунь Atopalm Mild Shampoo забезпечує дбайливий догляд за чутливою шкірою голови і якісне очищення волосся. Шампунь не тільки очищає волосся і шкіру голови, але і ефективно доглядає за ними: заспокоює чутливу шкіру, сприяє загоєнню подразнень, усуває лупу та свербіж, регулює роботу сальних залоз, попереджаючи швидке забруднення волосся. У складі шампуню запатентована формула MLE (Multi-Lamellar Emulsion) багатошарова емульсія з особливою текстурою, схожої зі структурою міжклітинних ліпідних шарів шкіри. Также в составе шампуня масло камелии, которое восстанавливает естественный блеск волос, помогает им сохранять внутреннюю влагу, предотвращает ломкость волос.
Масло камелии восстанавливает естественный блеск волос, помогает им сохранять внутреннюю влагу, предотвращает ломкость волос и образование секущихся кончиков, лечит сухую кожу головы, избавляет от неприятного зуда и перхоти, защищает волосы от загрязнений окружающей среды. Масло камелии смягчает волосы и делает их послушными и податливыми для укладок и причесок.
Завдяки своєму складу шампунь не тільки очищає волосся і шкіру голови, але і ефективно доглядає за ними: заспокоює чутливу шкіру, сприяє загоєнню подразнень, усуває лупу та свербіж, регулює роботу сальних залоз, попереджаючи швидке забруднення волосся. У складі шампуню немає шкідливих для шкіри і волосся компонентів, таких як: парабени, мінеральні масла, штучні барвники, етанол, феноксіетанол, бензофенони, ПЕГ, сульфати, діетаноламін та бензиловий спирт. Шампунь зміцнює коріння волосся, запобігає їх випадання, що робить волосся сильними і пружними, блискучими, здоровими, дарує відчуття свіжості і чистоти. Також шампунь створює на волоссі захисну плівку, котра оберігає волосся від передчасного забруднення, ламкості і агресивного впливу навколишнього середовища. Застосування: Намочіть волосся і нанесіть необхідну кількість шампуню, акуратно помасажуйте. Потім промийте і змийте теплою водою. Об'єм: 300 мл Використано за позначку. До 2025 року.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanyaf65
tanyaf65
Супер-продавець
Київ
78% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари