Всі категорії
Додати товар

Masil 5 probiotics color radiance shampoo шампунь для фарбованого волосся

240 грн -5% 230 грн
Опис

ЕХР 11.2024

Шампунь для фарбованого волосся Masil 5 Probiotics Color Radiance Shampoo не тільки чудово очищає шкіру голови без пересушування, а й буквально "запечатує" колір на волоссі, захищаючи від передчасного вимивання. За регулярного використання колір фарбованого волосся зберігає первісну яскравість і насиченість, волосся стає м´яким, слухняним і блискучим. Засіб зволожує і живить, бореться з сухістю і сплутаністю, робить волосся гладким, шовковистим і слухняним.

Шампунь зберігає холодний відтінок волосся після його знебарвлення і фарбування, нейтралізує природні пігменти, не допускає прояву жовтуватих і рудуватих тонів. Відновлює структуру волосся, зміцнює захисний бар´єр, оздоровлює та оберігає від агресивних чинників зовнішнього середовища.

Комплекс екстрактів 7 трав і комплекс екстрактів 14 фруктів дбають про здоров´я і красу шкіри голови та волосся, зволожують, знімають запалення, заспокоюють, зміцнюють коріння волосся, тонізують.

Засіб делікатно усуває різні види забруднень, розчиняє пил, шкірний себум, залишки засобів для укладки. Інтенсивно зволожує, усуває сухість і лущення, перешкоджає втраті вологи та сприяє її утриманню. Завдяки оптимальному балансу pH5-6 шампунь забезпечує ретельне очищення, не пересушуючи шкіру голови.

Основні інгредієнти:

Лактобактерії забезпечують живлення нормальній флорі, що заселяє шкіру голови, і забезпечують витіснення патогенних мікроорганізмів, які нерідко є причиною появи лупи, випадіння і ламкості волосся. Чинять антимікробну, заспокійливу та антивікову дію. Допомагають побудувати колаген у дермі - ключовий білок у шкірі, що впливає на її текстуру і тонус. Допомагають краще зволожувати шкіру, зменшити ушкодження від ультрафіолетового випромінювання та уповільнити старіння.

Рисова олія багата на вітамін Е та жирні кислоти. Захищає від шкідливого впливу сонячних променів, нормалізує жирність шкіри голови та заспокоює подразнення шкірного покриву. Рисова олія ефективна в боротьбі з лупою, зміцнює волосся, запобігає появі посічених кінчиків.

Екстракт авокадо інтенсивно зволожує, підвищує еластичність і відновлює захисний бар´єр волоса. Містить велику кількість жирів, вітамінів, мікроелементів і лецитин. Зміцнює і відновлює ліпідну оболонку, перешкоджає ламкості волосся.

Екстракт перцевої м´яти приємно охолоджує і заспокоює шкіру. Знімає подразнення і заспокоює вогнища запалення, нормалізує роботу сальних залоз. Сприяє загоєнню шкіри і чинить антисептичну дію.

Екстракт обліпихи є найбагатшим за вмістом вітамінів Е і С (потужних природних антиоксидантів), і також багатий на каротиноїди (провітамін А). Сприяє відновленню цілісності ліпідного бар´єру, усуває сухість, зневоднення і лущення, пом´якшує і живить шкіру. Покращує регенерацію тканин, захищає від вільних радикалів, проявляє антиоксидантну активність, захищає від негативного впливу зовнішнього середовища. Має протизапальну та заспокійливу дію, зменшує подразнення.

Екстракт чайного дерева є найпотужнішим антисептиком і славиться своєю протизапальною, бактерицидною, протигрибковою, противірусною і ранозагоювальною дією. Чайне дерево ефективно справляється з будь-яким запаленням і подразненням шкіри, в найкоротші терміни усуває почервоніння і свербіж, нормалізує гідро-ліпідний баланс, чинить протинабрякову дію.

Екстракт оливи обволікає локони по всій довжині, створюючи надійний захист від ультрафіолету, вільних радикалів, перепадів температур та інших несприятливих зовнішніх впливів.

Шампунь не містить силіконів і сульфатів.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню на мокре волосся і шкіру голови, помасажуйте і змийте теплою водою. За необхідності - повторіть.

150мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 150мл