Всі категорії
Додати товар

Текстурувальний солевий спрей tigi copyright custom createtm для укладання та фіксації

620 грн
Опис

ТЕКСТУРУВАЛЬНИЙ СОЛЕВИЙ СПРЕЙ TIGI COPYRIGHT CUSTOM CREATETM Сольовий спрей для укладання та фіксації 150ml

Призначений для укладання локонів будь-якого типу. Забезпечує середній ступінь фіксації для завитків, укладання чілки та виділення пасом. З його допомогою можна надати волоссю об'єм і матовість, створити природну та рухливу зачіску. До складу спрею увійшла натуральна сіль Мертвого моря, відома своїми цілющими властивостями. В сукупності з іншими інгредієнтами, вона не тільки стабілізує укладку, але й не дає волоссю розпушитися, захищає від зовнішніх впливів.

Як і інші засоби лінійки, він розроблявся для укладання волосся зірок подіуму, де на фіксацію зачіски моделі дається лише кілька хвилин. Застосовуючи цей продукт у домашніх умовах, ви зможете за короткий час укласти волосся в наймодну зачіску без ефекту липкості, жирності та обважнення. Сольовий спрей надійно вбереже вашу зачіску від зовнішньої вологості, створить гарний об'єм від коренів до кінчиків.

Спосіб застосування: Під час використання його потрібно нанести на чисте та вологе волосся. Щоб структурувати завитки, можна наносити на сухі локони.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize