Всі категорії
Додати товар

Спрей erayba collastin 2-phase conditioner nc18 200 мл

527 грн
Опис

ERAYBA NUTRIACTIVE COLLASTIN NC18 Collastin 2-phase Conditioner Спрей-кондиціонер з колагеном та еластином (Іспанія) 200 мл
Приголомшливий засіб для турботи за всіма типами пошкодженого волосся - «Двофазний спрей - кондиціонер» від іспанської косметичної компанії Erayba.
Цей продукт призначений для відновлення, живлення та тонізування волосся. Універсальний двофазний Erayba N18 2 Phase створений на основі рослинних протеїнів. Після першого ж застосування миттєво відновлює ламке волосся, захищає його від агресивного впливу навколишнього середовища, надає блиску і приголомшливій шовковистості. До складу спрею входять молочко солодкого мигдалю, екстракт авокадо, гідролізований соєвий білок. Ці компоненти зміцнюють волосяні цибулини, забезпечують вітамінами, мінералами та амінокислотами волосяне волокно, підтримують оптимальний рівень зволоження волосся. Бонусом спрею є те, що він знімає статику, полегшує розчісування волосся та містить сонцезахисний фільтр. Двофазний спрей-кондиціонер не вимагає ополіскування під час насіння.
Активні компоненти: молочко солодкого мигдалю, екстракт авокадо, гідролізований соєвий білок, кератин, вітаміни, мінерали, амінокислоти.
Спосіб застосування: розпорошити на вологе волосся і розчесати. Чи не змивати. Дозувати відповідно до товщини та ступеня пористості волосся

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл
Продавець
9kaite6
9kaite6
Харків
94% виконаних замовлень
Була

Ще продаю