Всі категорії
Додати товар

Спрей для волосся з ефектом ботокса lovien essential botux filler spray

610 грн
Опис

Ботокс для волосся? Буває й таке! Італійський косметичний бренд Lovien Essential випустив професійний засіб, який здатний швидко і якісно відновити структуру навіть сильно пошкоджених локонів. Особливо такий спрей підійде власницям пересушеного і виснаженого волосся. Botox Filler Spray пригладжує кератинові лусочки, ущільнює волосяні стрижні, знижує їхню пористість і заповнює пошкоджені ділянки.

Аргінін, що входить до складу спрею, зберігає вологу і забезпечує дієвий захист від пошкоджень. Завдяки пропіленгліколю препарат забезпечує зняття статичного електричного заряду, а завдяки компоненту диметикону робить локони блискучими. Соєвий екстракт ущільнює волосся і надає йому еластичності та видимого об’єму. Lovien Essential Botox Filler Spray – всім на заздрість, вам – на гордість!

Спосіб застосування:

Після використання шампуню і маски з цієї ж серії, нанесіть засіб по всій довжині. Особливу увагу приділіть кінчикам. Ботокс для волосся не потребує змивання. Використовуйте засіб 2-3 рази на тиждень, для сильно пошкодженого волосся – щодня.

Об’єм 150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 150мл
Продавець
vvvvvvcccc
vvvvvvcccc
Львів
100% виконаних замовлень
Була