Всі категорії
Додати товар

Скраб для шкіри голови, набір проти випадіння волосся top beauty

750 грн
Опис

Набір від Top Beauty проти випадання волосся.
Можна також придбати все окремо 🔥

Задовбали волоси по всій хаті?
Справжнє спасіння для боротьби з випадінням волосся. Цей набор покращує мікроциркуляцію крові на шкірі голови, тому волосся росте і стає густішим.

Чинна формула збагачена біотином, аргініном. Вони відновлюють пошкодження структури волосяного стрижня та активізує роботу волосяних цибулин, стимулюють активне зростання нового здорового волосся. Усі засоби з набору мають натуральний склад та дають гарний результат при застосуванні в комплексі. При регулярному застосуванні ваше волосся буде більш густим, гладким і сяючим!

Ціна за набір 750 грн, можливий продаж окремо кожної позиції.

🔥До набору входить:

Натуральний скраб-пілінг для шкіри голови. Щоб ніщо не заважало росту волосся, необхідно періодично глибоко очищати шкіру голови. Звичайні шампуні з поставленим завданням впоратися не в змозі, рекомендую використовувати спеціальний скраб-пілінг для шкіри голови.

💗Шампунь на основі м’яких ПАВ Обачно й ефективно очищає волосся. При контакті з водою він утворює густу піну, яка легко наноситься рівномірно і легко змивається. 
🫧 Об'єм — 250мл

💗Маска проти випадіння волосся Top Beeuty - ефективно бореться з випадінням волосся і дбайливо доглядає за довжиною. Її активні компоненти ущільнюють волосся, стимулюють його ріст і перешкоджають випадінню.
🫧 Об'єм — 300мл

💗Спрей проти випадіння волосся. Завдяки унікальному складу й збалансованій формулі волосяні фолікули зміцнюються, і це сповільнює випадіння. 
🫧 Об'єм — 100 мл

💗Незмиваюча сироватка покращує клітинний метаболізм, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови, покращує циркуляцію крові. Це активізує ріст волосся і запобігає появі ранньої сивини. Безліч біологічно активних речовин в корені рослини живить волосяні цибулини. 
🤗Застосування: наносити сироватку на коріння волосся та розтерти пальцями. Використовувати 2-3 рази на тиждень, не змивати.
🫧Об'єм — 100 мл

Скраб для шкіри голови рожевий

👍Засіб, за допомогою якого ви забудете про проблему надмірної втрати волосся, випадіння, а також попередьте виникнення лупи та ознак себореї.
🔸покращує кровообіг та харчування волосяних цибулин;
🔸запобігає виникненню лупи та свербіжу;
🔸пробуджує сплячі цибулини та стимулює ріст волосся.
✅Властивості:
1️⃣У складі подрібнені кісточки абрикосу, які сприяють покращенню мікроциркуляції крові та регенерації шкірного покриву голови. Як результат — чистий епідерміс, відновлений ріст волосся і припинено його втрату.
2️⃣Кератин утримує вологу, глибоко проникає в структуру кожного волосся і наповнює його.
3️⃣Сприяє появі обʼєму.
4️⃣Ментолова олія у складі приємно охолоджує шкіру, запобігає виникненню лупи та свербіжу, зміцнює та розгладжує волосся, надає їм неймовірного блиску та об'єму. Після використання скрабу волосся виглядає ідеально доглянутим і здоровим, а шкіра голови - неймовірно чистою.
🤗Спосіб застосування: нанести скраб на вологе волосся, помасажувати шкіру голови. Ретельно змити великою кількістю теплої води.
🫧Об'єм — 200 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
kanna88
kanna88
Супер-продавець
Дніпро
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари