Всі категорії
Додати товар

Erayba nutriactive n18 collastin 2-phase conditioner – двофазний спрей-кондиціонер 150 мл

440 грн
Опис

Erayba двофазний спрей n18 - професійний живильний двофазний спрей-кондиціонер для догляду за будь-яким типом волосся. Забезпечує ефективне відновлення, живлення і підтримку волосся в тонусі. Він містить рослинні протеїни, дія яких обумовлює миттєве відновлення еластичності, надання блиску і шовковистості. Підходить для всіх типів волосся!
Повноцінний доглядаючий комплекс, куди входить молочко солодкого мигдалю, гідролізований соєвий білок, екстракт авокадо, кератин, мінерали, амінокислоти і вітаміни, забезпечує неймовірну ефективність і миттєвий результат після першого ж нанесення спрею на волосся. Відбувається зміцнення волосяних цибулин і коріння волосся за допомогою комплексного догляду та живлення амінокислотами, мінералами і вітамінами.
Після нанесення спрею Ерайба волосся не накопичує статичну електрику, легко розчісується і надійно захищене від негативного впливу навколишнього середовища. Засіб містить UV-B фільтр, гіпоалергенний ароматизатор, а також не містить солей, парабенів і сульфатів.
Спосіб застосування: спрей Ерайба слід наносити за допомогою розпилювача з відстані 30-40 см на вологе волосся. Залежно від стану волосся дозування можна коригувати. Чим пористіше і слабкіше волосся, тим більше засобу можна наносити. Не змивати. Потім волосся потрібно акуратно розчесати і висушити феном

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?