Всі категорії
Додати товар

Бестселер багатофункціональний незмивний спрей pureology color fanatic multi-purpose hair spray

1350 грн
Опис

200 мл

Багатофункціональний незмивний спрей із 21 дією, який живить, захищає і робить волосся ідеальним для всіх типів волосся.

Ваша система підтримки номер один. Це незмивний засіб, який можна використовувати як особистий помічник, дає вам саме те, що вам потрібно, саме тоді, коли вам це потрібно. Захищайте, захищайте та вдосконалюйте волосся за допомогою багатофункціонального спрею, який використовує 21 перевагу, щоб подбати про всі потреби вашого волосся. Зволожуючи, зміцнюючи, відновлюючи й багато іншого, ця формула робить ваше волосся шовковистим, блискучим і завидним.

Захистіть кожен тип волосся від усіх негоди. Олія рудика, багата на омега-3, живить пасма, а багата на жирні кислоти оливкова олія допомагає надати їм здоровий блиск і м'якість. Завершене кокосовою олією, яка живить і зволожує. Свіжий і квітковий, з легким відтінком тепла та прянощів, суміш троянди та квіткового імбиру з кедром створює унікальний, приємний аромат.

Живить і зволожує
Захищає від теплового пошкодження
Зміцнює та відновлює пошкодження
Розгладжує й надає блиску
Балансує pH волосся
Добре підходить для всіх типів волосся
ZeroSulfate®, 100% веганська формула
Захист кольору завдяки запатентованому комплексу Antifade Complex®.

Ваш перший крок до створення укладки, яка живить і захищає.
Розпиліть суміш на чисте, вологе волосся й рівномірно розчешіть.
Стиль як зазвичай.
Для максимального захисту кольору використовуйте перед будь-яким засобом для укладання Pureology.

Що ще вам потрібно знати: Ця багатозадачна формула виготовлена на 100 відсотків із перероблених матеріалів і має 21 перевагу. Він ґрунтує волосся, зберігаючи яскравість кольору, розплутує волосся, полегшуючи сушіння феном, допомагає розгладжувати волокна волосся, забезпечує невагоме кондиціонування й готує волосся до укладання. Він захищає волосся, запобігаючи посіченим кінчикам і ламкості внаслідок розчісування й розчісування, допомагає зміцнити волокна волосся, захищаючи від теплового ушкодження й зовнішніх агресорів. Ця процедура також удосконалює волосся, розгладжуючи поверхню, надаючи шовковистості, запечатуючи кутикулу волосся, контролюючи кучеряве волосся, зменшуючи сухість і статичну електрику, а також надаючи блиску

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари