Всі категорії
Додати товар

Реструктуруючий люкс еліксир для волосся з червоною ікрою. goccia nera. італія.

786 грн
Опис

🔥Люксова косметика для догляду за волоссям
Італія.
💙💛 З морської стихії Goccia Nera створила Caviar Therapy: лінійку професійних та елітних продуктів для догляду за волоссям. Кожен продукт в лінійці збагачений екстрактом чорної, червоної або білої ікри і підходить для всіх типів волосся. Синергійне використання продуктів Caviar Therapy дозволяє досягти відчутних результатів з першого застосування завдяки властивостям ікри та її благотворному впливу.
🔥Вітаміни A, D, B1, B2, B6, мікроелементи та амінокислоти посилюють метаболічний обмін у клітинах, доводячи життєву силу вашого волосся.

💙💛Незмивний реструктуруючий еліксир з ікрою, який має протеїнові, регенеруючі та омолоджуючі властивості. Ікра відновлює структуру волосся, не обтяжуючи його. Капілярне волокно та посічені кінчики відновлюються, а волосся набуває блиску та життєвої сили.

☀️Склад:
Aqua, алкоголь Денат, цетаріловий спирт, екстракт яєць лосося, хлорид цетрімонію, парфум, гідрогенізована касторова олія, гексил-кінамал, бензил саліцилат, ліналолол, лімонен, бензил, лимонна кислота, гідроксицитронелл, гераніоліол, силова кислота, 1625555, силова кислота CI 19140, ФЕНОКСИЕТАНОЛ, ЦИНАМІЛОВИЙ СПИР

Невелику кількість сироватки нанесіть на долоні та розітріть по волоссю. Нанесіть на вологе волосся. Не змивайте.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари