Всі категорії
Додати товар

Термозахисний спрей для волосся

200 грн -13% 175 грн
Опис

Високоефективний спрей для волосся Smart Life
завдяки своїй формулі та активним інгредієнтам (олія аргани, олія льону, олія макадамії, гідролізат кератину, гідролізат пшеничного протеїну) надає волоссю комплексний догляд “12 в 1”:
термозахист, легке вкладання, антистатичний ефект, збереження кольору, захист від УФ-променів, потужний антиоксидант, полегшення розчісування, миттєве живлення та зволоження, глибоке відновлення структури, зменшення пористості та ламкості, гладкість та природний блиск, кондиціонування без обтяження.

❗12 в 1❗
🔸Термозахист

🔹Легке вкладання

🔸Антистатичний ефект

🔹Збереження кольору 

🔸Захист від УФ-променів

🔹Потужний антиоксидант

🔸Полегшення розчісування

🔹Миттєве живлення та зволоження

🔸Глибоке відновлення структури

🔹Зменшення пористості та ламкості 

🔸Гладкість та природний блиск

🔹Кондиціонування без обтяження

Інструкція із застосування

Розпорошіть спрей на відстані 15-20 см на чисте волосся по всій довжині. Можна використовувати на вологе і сухе волосся. Рекомендуємо використовувати як термозахист. Не потребує змивання.

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування. Використовувати за призначенням. Перед використанням протестувати засіб на невеликій ділянці шкіри. При потраплянні в очі ретельно промити водою. За необхідності звернутись до лікаря. Можлива індивідуальна чутливість до компонентів рецептури.

Умови зберігання: зберігати при температурі від +5°С до +25°С. Захищати від потрапляння прямих сонячних променів. Зберігати на відстані не менше ніж 0,5 м від увімкнених опалювальних приладів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Продавець
julia290000
farmasicosmetic
Житомир
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари