Всі категорії
Додати товар

Двофазний незмивний кондиціонер white truffle previa 200 мл

824 грн
Опис

Previa WHITE TRUFFLE Двофазний незмивний кондиціонер 218мл
З органічним білим трюфелем

Розплутувальний незмивний філер-догляд для пошкодженого, ламкого волосся. Миттєво кондиціонує та зволожує волосся без обтяження. Покращує розчісування, зменшує наелектризованість, регенерує волосся.

МІСТИТЬ:
- Органічний білий трюфель з регіону Альба (Італія).
Заповнюючий ефект anti-age філер-догляду для ламкого волосся гарантований фітокомплексом біо-зрідженого білого трюфеля, рідкісного і цінного гриба, який можна знайти, головним чином, на півночі Італії. Активні речовини з яскраво вираженими противіковими, енерджайзинг і відновлювальними властивостями. Багатий вітаміном В, стимулює регенерацію протеїнів у структурі волосся, збільшує еластичність, глибоко проникає та має заповнюючий ефект для помітно м'якого, відновленого і блискучого волосся.
- Екстракт органічного женьшеня - противікова, енерджайзинг і ревіталізуюча дія. Завдяки стимулюючим властивостям волосся відновлене від коренів до кінчиків.
- Гідролізований колаген - ключовий протеїн з тонізуючими, зволожувальними та відновлювальними властивостями.
- Гідролізований кератин - миттєва зміцнювальна та реструктуруюча дія. Зволожує волосся, збільшує щільність, об'єм, покращує розчісування, надає м'якість та блиск.

НОТКИ АРОМАТУ: свіжі нотки зелені з квітковою основою і деревним шлейфом.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Бежевий
Розмір:
  • 200мл