Всі категорії
Додати товар

44968 мультифункціональний сс-спрей для волосся duologi оріфлейм

269 грн
Опис

Мультифункціональний СС-спрей для волосся DUOLOGI Оріфлейм
код 44968
150 мл

Багатофункціональний засіб для щоденного догляду за волоссям, який робить його шовковистим і блискучим, а також приборкує неслухняні прядки. Ідеально підходить для будь-якого типу волосся, допомагає зміцнити і відновити його, помітно зменшуючи посічені кінчики, а також розплутуючи його та захищаючи від перегріву.
Гіалуронова кислота – основний інгредієнт для зволоження – допомагає зменшити сухість волосся та шкіри голови, посилюючи блиск і не залишаючи жирного сліду (на волоссі чи руках!).
Полегшує розчісування, волосся менше електризується, робить його слухняним та шовковистим.
Відновлює пошкоджене волосся, зміцнюючи його зсередини

Мультифункціональний СС-спрей для волосся збагачений гіалуроновою кислотою – основним інгредієнтом для зволоження та щоденного догляду за волоссям, який робить його шовковистим і блискучим, а також приборкує неслухняні прядки.

Переваги 10 в 1:

Справжній догляд як зсередини, так і ззовні, він також допомагає зміцнити та відновити волосся, помітно зменшуючи посічені кінчики, добре розплутує і забезпечує теплозахист.

Ідеально підходить для волосся, яке потребує живлення, надає блиску здорового волосся. Не залишає жирного сліду.

Розпили 2-4 краплі на руки або волосся, потім рівномірно розподіли по всій довжині від середини до кінчиків. Не змивай.

Формула містить активні компоненти для дбайливого догляду за волоссям і шкірою голови, а також інгредієнти для догляду за шкірою, очищає, зволожує та лікує волосся від коренів.

Зволожуюча гіалуронова кислота – незамінний інгредієнт для догляду за шкірою, кожна молекула якого здатна утримувати води щонайменше у 1000 разів більше за свою вагу. Вона зволожує волосся і шкіру голови, не викликаючи відчуття жирності і залишаючи волосся блискучим, м'яким, здоровим і слухняним.

Лише корисні складові
Наші високоефективні засоби для догляду за волоссям не містять парабенів і силіконів, вони дбайливо піклуються про твоє волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари