Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Тонік для волосся зміцнювальний з розмарином aromatica rosemary root enhancer 100 ml

580 грн
Опис

Тонік для зміцнення коріння волосся з розмарином заспокоює подразнену шкіру голови і знімає свербіж, відновлює волосяні цибулини та запобігає випаданню волосся.

Екстракт і ефірна олія розмарину має яскраво виражену антисептичну дію, тонізує та покращує циркуляцію крові шкіри голови тим самим стимулюючи ріст волосся та зміцнюючи пасма.

Унікальна за своїм складом тонік-есенція містить ті поживні речовини, що необхідні шкірі голови. Розмарин, біотин і запатентований комплекс Black-food підтримують здоров'я волосся, зміцнюють і мають лікувальну дію.

Засіб впливає не тільки на шкіру голови, але також і на самі пасма, ущільнює їх, робить міцними, гладкими та слухняними. Оптимізує водно-жировий баланс епідермісу і нормалізує обмінний процес клітин, завдяки чому волосся росте швидше.

Спосіб застосування:
Розпорошіть спрей з близької відстані на шкіру голови (по проділах). Поступово розподіліть кінчиками пальців паралельно роблячи масаж. Не потребує змивання.

Основні діючі компоненти:
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract - Містить флавоноїди та органічні кислоти, що благотворно впливають на шкіру. Антиоксидант із бактерицидною дією, ефективний у боротьбі з лупою. Тонізує шкіру, зміцнює волосяні цибулини.
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (368mg) — Використовується для запобігання випаданню волосся та утворення лупи. Ефірна олія покращує харчування шкіри голови, викликає скорочення пір, нормалізує стан жирної та нечистої шкіри. Поживний арома масаж волосистої частини голови та арома ополіскування волосся з ефірною олією розмарину допомагає зміцнити волосся та стимулює їх зростання.
Zingiber Officinale Root Extract — Екстракт кореня імбиру має антисептичну та антиоксидантну дію. Він сприяє оздоровленню волосся, робить його міцнішим і стійкішим до зовнішнього впливу. Маски і бальзами для волосся з імбиром живлять волосяні цибулини, посилюючи ріст волосся, роблячи його більш життєздатним.
Caffeine - Є стимулятором, він збільшує кровообіг до волосяних фолікулів. Це допомагає волоссю рости швидше і стати сильнішим, надаючи їм вигляду густішого волосся. Кофеїн також утримує вологу у локонах і надає їм природного блиску.
Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil — У складі засобів по догляду за волоссям масло лаванди має виражену антисептичну дію, сприяє позбавленню лупи та очищенню шкіри голови. Маски і бальзами для волосся з лавандою роблять волосся більш слухняним і шовковистим, запобігають їх ламкість, сухість і випадання. Речовини успішно застосовують у спеціальних лікувальних засобах проти облисіння.
Salicylic Acid - Працює для видалення лусочок шляхом м'якого відлущування шкіри голови, і, як і при догляді за шкірою, вона також допомагає збалансувати вироблення природної олії шкіри голови.
Menthol - Ментол сприяє звільненню від подразнення шкіри голови, а волосся допомагає довше залишатися чистим. Він також має здатність стимулювати кровообіг у шкірі голови та змушувати волосяні фолікули відкриватися, що призводить до більшого зростання волосся. Охолодний ефект від ментолу може не тільки розбудити розум - він може допомогти розбудити шкіру голови та тіло.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл