Всі категорії
Додати товар

Спрей, лосьон, засіб для догляду за штучною перукою

190 грн
Опис

Для кого призначений спрей для перуки?

Наш спрей-лосьйон для догляду за штучними перуками та бородами орієнтований на тих власників перуків, які рахують свої гроші й які забезпечують собі хліб нелегкою працею.

Цей спрей (лосьйон, бальзам, засіб для догляду) для тих, хто бажає бути завжди у свіжій перуці (завжди, як у новій!), для тих, хто купив ці постижерні вироби не на пів-року, а на гарних кілька років.

Навіщо все-таки вам бажано придбати лосьйон-спрей для перука?

Спрей рекомендується використовувати навіть для нового виробу — оскільки він надає лиску, ефектний блиск виробам із синтетичних пасом, прекрасно освіжає їх, запобігає передчасному сплутуванню ниток, полегшує укладання, виключає електростатичний накопичення.

Чим гарний спрей для догляду за перуками та в чому в спрею-лосьйону особливі переваги?

Абсолютно незамінний спрей після прання перуки. Він багаторазово полегшує розчісування парика, скорочуючи не тільки час на цю процедуру, але й спрощує її, також неабияк зменшує кількість вичісованих пасом з перуки, яким зазвичай супроводжується звичайне розчісування перук без використання лосьйону-спрею.

Спрей просто ідеальний для комфортного та легкого розчісування перуки, особливо для локонів штучної перуки. Лосьйон-спрей підходить абсолютно для всіх виробів зі штучного волосся: перук, шиньйонів, тресів, борід та інших аналогічних виробів.

Що ви отримаєте в підсумку, купивши у нас спрей для перуки?

Ви відчуєте реально всі переваги та переваги продукту (бальзаму або засобу з догляду) під час догляду за довгими локонами перуки та будете дивуватися, як це ви раніше змогли обходитися без цього лосьйону-спрею.

Витрата та економічність лосьйону (спрею) для вас важливо?

Витрата лосьйону надзвичайно економна. Досить одного впорскування — натискання на 150-200 кв. сантиметрів виробу! У пляшечці-спреї — 100 грамів засобу — це понад 300 впорсків: вистачить надовго.

Зберігання спрею для перуки: наскільки довго він не втратить своїх властивостей і не зіпсується?

Термін зберігання спрею без втрат його властивостей і якостей — 5-6 років. без втрати своїх властивостей

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
billi063
БИЛЛИ НА ШАФЕ
Київ
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?