Всі категорії
Додати товар

Pantogar пантогар єгипет в наявності

680 грн
Опис

Пантогар – високоефективний препарат від дифузного випадання волосся, дифузної алопеції та порушень структури волосся. Завдяки клітинному метаболізму, особливе поєднання амінокислот, протеїнів і вітамінів групи В забезпечує волосся поживними речовинами, необхідними для їх росту та створення міцної еластичної структури.

Pantogar Dietary Suppliment відноситься до біологічно активних добавок (БАД), які призначені для поповнення в організмі дефіциту мікроелементів та вітамінів. Містить компоненти, необхідні для живлення нігтів та волосся – кератин, Д-пантотенат кальцію, L-цистин та амінокислоти. Допомагає зупинити випадання волосся, підвищує густоту пасм і повертає їм здоровий блиск. Підвищує стійкість нігтьових пластин до зовнішніх впливів, через деякий час після початку прийому зникають крихкість, ламкість та розшаровування.

Склад: кожна капсула містить: тіаміну мононітрат (віт.B1) 60 мг, кальцію пантотенат (віт.B5) 60 мг, цистин 20 мг, пара-амінобензойну кислоту 20 мг, кератин 20 мг, дріжджі медичні 100 мг

Пантогар - полівітамінний препарат, що містить необхідні для волосся та нігтів елементи – Д-пантотенат кальцію, L-цистин та амінокислоти, кератин. Властивості препарату обумовлені властивостями компонентів, що входять до його складу.

Механізм роботи «Пантогар» заснований на вплив на стан волосся та нігтів зсередини, шляхом насичення клітин поживними речовинами. Для зростання здорового волосся необхідно оздоровлення коренів, у цьому випадку клітини починають активно розмножуватися і утворюють матрикс. Постачання клітин поживними речовинами здійснюється зі струмом крові, що дозволяє впливати на ріст волосся, діючи зсередини. Такий підхід до лікування волосся часто дозволяє повністю усунути проблему. Пантогар сприяє активному насиченню клітин компонентами, здатними стимулювати зростання волосся і покращувати його структуру.

Показання:

дифузне випадання волосся негормональної етіології;
дегенеративні зміни структури волосся (внаслідок хімічної дії, пошкодження волосся сонячним та ультрафіолетовим випромінюванням);
порушення структури нігтів.

Спосіб застосування:

По 1 капсулі 3 рази на добу. Рекомендується приймати одночасно з їдою, капсулу слід ковтати повністю, не розжовуючи, запиваючи невеликою кількістю рідини.

Тривалість курсу становить 3-6 місяців. За потреби можливе збільшення тривалості курсу або його повторення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marsaalam
Hurghada
Супер-продавець
Київ
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?