Всі категорії
Додати товар

Мультиспрей швидкої дії 10 в 1, ing professional , 250 мл

470 грн
Опис

Коли потрібно створити фантастичну зачіску, не втрачаючи природного блиску і здоров'я своїх розкішних пасом, скористайтеся мультіспреєм швидкої дії «10 в 1» від італійської компанії Ing Professional. Його приголомшлива захисна формула зробить укладання простим і безпечним.
Зручний розпилювач нанесе на ваші локони чудовий фруктовий еліксир, аромат якого вивітриться ще до того, як ви вирішите скористатися улюбленими парфумами. Продукт збагачений олією макадамії, екстрактом шовку, олією аргани, насіння льону, морськими водоростями і безліччю цінних амінокислот. Система інтенсивного відновлення подарує волоссю пружність, гладкість, слухняність і сяйво. Засіб запобігає появі посічених кінчиків, випрямляє кожну волосину і вирівнює її структуру на клітинному рівні.
Спрей дарує волоссю об’єм, блиск і заряджає його дивовижною енергією здоров'я, яка буде захищати локони від зовнішніх впливів протягом усього дня. За допомогою Ing Professional "10 in 1" Multiaction Spray ви зробите гаряче укладання абсолютно безпечним, наситите волосся корисними мікроелементами і подаруєте йому фантастичний блиск.

Спосіб застосування

перед нанесенням добре збовтати. Розподілити спрей по всій довжині на вимите й підсушене волосся. Не змивати. Нанесення спрея на сухе волосся забезпечує свіжий і природний вигляд зачіски.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл
Продавець
koreaco
PandaCo ua
Супер-продавець
Запоріжжя
81% виконаних замовлень
Була