Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Зволожуюче маслоing professional treat, reconstructive oil , 10×10 мл

890 грн
Опис

Наукова лабораторія ING Professional випустила чудову відновнювальну олію для волосся, яке допоможе швидко оздоровити і зміцнити пошкоджені локони, повернути їм природне сяйво і чудовий блиск.
Олія ING Professional Treat - Reconstructive Oil містить безлыч цінних мікроелементів, вітамінів і екстрактів. Натрій, йод, залізо, калій, фосфор, сірка, мідь і кремній у складі мають неймовірно ефективні зміцнювальні властивості. Вже після першого використання ви помітите, що локони стали більш пружними, гладкими і еластичними. Вітаміни А, Е, С і В12 допоможуть захистити волосся від агресивних зовнішніх факторів, убезпечивши його від повторних ушкоджень, вицвітання і ламкості.
Італійська олія вирівнює структуру волосся, підвищує його гладкість і шовковистість, а також ефективно регулює секрецію сальних залоз шкіри голови. Завдяки їй ваші локони будуть здоровими і сильними.

Спосіб застосування

нанесіть на вологе волосся по всій довжині і на кінчики, залиште на 5-8 хвилин. Ретельно промийте водою. Олію можна не змивати у разі використання перед хімічною обробкою.

Склад

екстракти біофітоморських речовин.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл