Всі категорії
Додати товар

Sisley крем для волосся

80 грн -25% 60 грн
Опис

Крем для догляду за волоссям, що не потребує змивання, збагачений дорогоцінними рослинними оліями та «Комплексом 230», який активується теплом. Відновлює, живить волосся та полегшує розчісування. Захищає волосину під час укладання гарячими інструментами до 230 °C.

Як засіб для вкладання або розгладження волосся: Нанесіть на вологе або сухе волосся по всій довжині та на кінчики, перед укладанням гарячими інструментами.

Як незмивний кондиціонер: Нанесіть на сухе волосся по всій довжині та на кінчики.

Волосся відновлюється, підживлюється, легше вкладається і стає міцнішими. Волосина отримує захист під час вкладання гарячими інструментами до 230 ° C. Сушіння феном стає більш точним, випрямлення полегшується, волосся робиться слухнянішим. Волосся шовковисте та сяє красою.

«Комплекс 230»: нова термоактивна технологія, утворена 2-іонними полімерами. Цей потужний комплекс активується теплом, утворює клейкий мікрогель, який покращує вигляд волосся, закриваючи лусочки кутикул і заповнюючи мікрощілини. Похідна цукрової тростини: покриває волосся непомітним і надлегким захисним бар’єром, щоб допомогти йому зберегти вологу. Олії камелії та моринги, протеїни бавовнику: дорогоцінні рослинні олії живлять і пом’якшують волосся, тоді як протеїни бавовнику допомагають його зміцненню. 

5 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
8 мл
Продавець
sasa06.09
sasa06.09
Березань
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари