Всі категорії
Додати товар

Капсули для волосся 17 видів

10 грн
Опис

Капсули для волосся Hair Vitamin⚘️
Вітамінні капсули для відновлення волосся. Кожна капсула містить цілющий масляний комплекс, багатий мінералами, вітамінами та мікроелементами, які живлять та зволожують волосся по всій довжині.
📍Основний компонент кожної капсули – маррокканське масло, а також вітаміни A, C, E & Pro Vit B5 живлять, захищають і забезпечує догляд за ламким і пористим волоссям.

В наявності 16 видів капсул 💊
Ціна 1шт-10грн🏷
Ціна зі знижкою ⬇️
10шт-100грн🏷
20шт-200грн🏷
30шт-300грн🏷
40шт-400грн🏷
50шт-475грн🏷
60шт-570грн🏷
Кількість може бути Ваша діє знижечка 5% від 50шт‼️

➡️Спосіб застосування: Вимити волосся і трохи підсушити рушником на 70%. Відрізати носик капсули. Розтерти олію на долонях. Нанести масло на вологе волосся для термозахисту та зволоження. Висушити волосся.
Як правильно обрати капсули?🤔Який склад капсулок? Дуже часто клієнти заплутуються з вибором капсул, так як їх є близько 18 видів😃І тут на допомогу приходимо ми і завжди готовф порадити та підказати🫶Є капсули, які підходять абсолютно під будь який тип волосся ,також є капсули, які підходять або темному або світлому волоссю!
✔️Є один вид капсул для фарбованого волосся
✔️Капсули проти випадіння та для стимуляції росту волосся використовуються до миття ,тому ми радимось з клієнтом чи вони будуть в міксі чи ні😉
Стандартний мікс складаємо з капсул на відновлення +по проханню клієнта добавляємо капсули від випадіння‼️

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ivanka9101
ivanka9101
Супер-продавець
Луцьк
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари