Всі категорії
Додати товар

Набір з аргановою олією для догляду за волоссям ( термозахист,маска,шампунь,масло) top beauty

880 грн
Опис

Набір з аргановою олією для догляду за волоссям ( термозахист,маска,шампунь,масло) Top beauty та ПОДАРУНОК- щітка для волосся 🔥🔥🔥🌷🌷

🌺Масло для волосся з аргановою олією інтенсивно зволожує і живить пошкоджене волосся, усуваючи сухість.
Олія для волосся збагачена цінними вітамінами, вона пом'якшує, регенерує і дбайливо доглядає за сухим волоссям, що потребують повноцінного живлення і спеціального догляду. Арганова олія за своїми цілющими властивостями не має аналогів у світі: вона робить волосся міцним, запобігає посіченню і випадінню, активізує його ріст, зволожує і оздоровлює Волосся стане сильним, гладеньким, блискучим і здоровим!

Спосіб застосування:🌟
нанести на чисте волосся, не змивати.
Об'єм 50 мл

🌸Поживний шампунь з аргановою олією призначений для створення здорового і шовковистого волосся. Шампунь не містить сульфатів, ніжно очищає ваше волосся та шкіру голови. Ідеально підходить для всіх типів волосся.
Об'єм 400 мл

🌹Регемаска з кератином і аргановою олією для сухого, пористого, кучерявого, натурального і фарбованого волосся. Зволожує волосся, робить його слухняним і блискучим, без ефекту обтяження. Регенерує структуру волосся, запобігає їх ламкості.
Об'єм 300 мл

🌷Термозахисний спрей з аргановою олією забезпечує невидимий невагомий термозахисний екран для захисту від пошкоджень, спричинених ультрафіолетом, забрудненням та спекою. Термозахист надає вашому волоссю більш здорового і сяючого вигляду.

Спрей-термозахист ідеально готує волосся до теплового впливу щипців і фена, захищає структуру волосся від надмірного перегрівання, а також покращує результат будь-якого укладання. Активні речовини, що містаться у формулі даного продукту, живлять і захищають волосся, надають їм ефект ламінування. Застосування: нанести на вологе волосся, зробити укладку.
Об'єм 250 мл

Та подарунок 🧬🎁🧬Щітка масажна для волосся для того, щоб підтримувати локони в здоровому і доглянутому вигляді!!!

💎ЦІНА набір- 880 грн
💎Щітка для волосся -🎁

Кожну позицію можна придбати окремо🎀

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?