Всі категорії
Додати товар

Твердий шампунь "посейдон"

185 грн
Опис

Склад: SCS, SCI, екстракт фукусу, екстракт ламінарії, морська сіль, глина Мертвого моря та зелена глина, морський колаген, рідкий кератин, інулін, алантоїн, кризалідна олія, комплекс ефірних олій, кокосовий силікон, карагінан.

Глибоке живлення, відновлення, зволоження, запобігання випаданню волосся, регулювання жирності голови.

Твердий шампунь «Посейдон» складається з морських водоростей, які дозволять зволожити, наситити волосся безліччю вітамінів та протеїнів. які містяться у водоростях та морських водах. Цей шампунь також дбайливо доглядає тьмяне і пошкоджене волосся, що дозволить його оживити і повернути здоровий блиск і силу.
Омилення твердого шампуню відбувається за рахунок присутності кокосульфат натрію ¦рослинного миючого засобу, яке виробляється з олії кокосу, воно очищає м'якше, ніж синтетичні ПАР.

Додаткові активні інгредієнти:

Екстракт фукусу

Вітамінізування та насичення амінокислотами фолікул і самої волосини, покращує обмінні процеси (у тому числі вуглеводний, ліпідний), зміцнює волосся, регенерує пошкоджений стовбур волосся, забезпечує глибоке зволоження, тонізує та запобігає випаданню волосся.

Екстракт ламінарії

Дбає про шкіру голови, бореться з лупою, живить коріння, мінерали і вітаміни додадуть блиск і об'єм волоссю.

Морська сіль

Глибоко проникаючи в тканини, покращує в них кровообіг, цим збільшується приплив кисню та прискорюється обмін речовин у шкірі голови. Це стимулює живлення волосся, що призводить до припинення їх випадання та запускання нових процесів росту та відновлення структури. Морська сіль підсушує шкіру голови, тим самим регулюючи жировий обмін, що є незамінною при лікуванні підвищеної жирності голови.

Глина Мертвого моря та зелена глина

Зміцнення та покращення структури волосся, регуляція жирового обміну шкіри голови, усунення лупи, покращує кровообіг у шкірі голови.

Рідкий кератин

Має відмінні відновлювальні та поживні властивості.
Рідкий кератин живить волосся і наповнює його життєвою силою, оскільки він містить величезну кількість корисних речовин і вітамінів.
Вирівнює волосся і робить його блискучим, сильним, легше піддається укладанню.

Інулін

Є натуральним кондиціонером, надає волоссю гладкості, шовковистості, блиску, полегшує розчісування, додатковий компонент при боротьбі з лупою, а також відмінно пом'якшує шкіру голови.

Алантоїн
Сприяє зволоженню волосся, склеює пошкоджені лусочки волосся, а також регулює виділення шкірного сала.

Морський колаген

Зволоження, зміцнення волосся, уповільнення процесу сивіння, а також глибоке живлення пептидами та амінокислотами глибоких шарів шкіри голови.

Кризалідна олія

При догляді за сухим типом волосся і шкіри голови добре живить і підтримує оптимальний водний баланс, а також повертає неживому, тьмяному волоссю силу і здоровий блиск.

Ефірні масла

Ефірні олії допоможуть здійснити повноцінне харчування волосяних цибулин і самого стрижня волосся, позбавити надмірної жирності волосся, надати блиску та об'єму.

Карагенан

Витяжка з морських водоростей, живить і зволожує стовбур волосся по всій довжині, повністю замінює застосування синтетичного силікону, має відмінні кондиціонуючі властивості.

Спосіб застосування:
Проведіть твердим шампунем кілька разів по всій довжині вологого волосся. Масажними рухами спіньте нанесений шампунь і залиште його на кілька хвилин для кращого впливу на волосся. Ополосніть волосся підкисленою водою (2 столові ложки яблучного укусу або лимонного соку на 1 літр теплої води).

Щоб уберегти шампунь від розкисання, необхідно після кожного разу застосування шампуню його просушувати паперовим рушником.

Твердого шампуню вагою 50 г вистачає на 6 місяців використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл