Всі категорії
Додати товар

Набір шампунь + кондиціонер для жирного типу волосся від top beauty

330 грн
Опис

Набір стане знахідкою для жирного типу шкіри голови від Top Beauty:

1. Шампунь М'ята&Лайм 250 мл
2. Кондиціонер М'ята&Лайм 250 мл

1. Шампунь для глибокого очищення шкіри голови робить догляд професійним і дбайливим. завдяки високій концентрації натуральних активних компонентів. Олія м'яти та кератин забезпечують необхідне живлення. Глибоко очищає шкіру від усіх типів забруднень. Прохолодний м'ятний шампунь зменшує свербіж і печіння, водночас балансуючи рН шкіри голови.
Підійде для всіх типів волосся

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість шампуню на мокре волосся, спіньте. Ретельно змийте піну теплою водою. За потреби повторіть. Підходить для щоденного використання.

2. Кондиціонер для інтенсивного відновлення волосся ніжно доглядає за волоссям, відновлює структуру кожного пошкодженого волосся, живить і наповнює локони життєвою силою.
Волосся стає м'яким, легко розчісується. Надає ефект збільшення об'єму волосся способом утворення плівки на волоссі. Запобігає надмірній секреції сальних залоз, рятуючи від ефекту «жирного волосся».

Спосіб застосування: після миття голови, нанести на вологе волосся кондиціонер і розподілити по всій довжині волосся. Почекати 1-2 хвилини та ретельно промити водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 250мл
Продавець
modnakroha
top_beauty_mix
Супер-продавець
97% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?