Всі категорії
Додати товар

Термозахист для волосся кератин perfumed top beauty 250 мл

230 грн
Опис

Косметика ОРИГІНАЛ.
Замовлення від 250 грн.

Незмивна формула цього спрею робить його надзвичайно ефективним, особливо для пористого, сухого або пошкодженого волосся. Завдяки касторовому маслу та гідролізованому кератину, кожна волосина отримує невидимий захисний шар, що захищає від високих температур та впливу навколишнього середовища.
Гідролізований кератин, ключовий компонент цього продукту, зміцнює та відновлює волосся, замінюючи втрачений кератин внаслідок впливу різних факторів. Також, молочна кислота допомагає вирівняти структуру волосся, надаючи йому м'якість та блиск. Цей спрей має приємний квітковий аромат, що нагадує парфуми. Він не залишає волосся жирним чи обтяженим, і підходить для будь-якого типу волосся та шкіри голови.
Термозахист з кератином для волосся - незамінний засіб для тих, хто бажає зберігати красу і здоров'я локонів під час використання термоприладів .
Високі температури фена, прасочки і щипчиків для завивки негативно впливають на структуру волосся і можуть стати причиною їх ламкості і сухості.
Термозахист  від Топ Б’юті збагачений гідролізованим кератином, забезпечує надійний захист від зовнішніх агресивних чинників. 

Спосіб застосування: Розпорошіть спрей на чисте вологе волосся по всій його довжині безпосередньо перед укладкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари