Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Набір для догляду за волоссям bogenia з олією марули 4 в 1 богенія (шампунь,...

895 грн
Опис

Набір для догляду за волоссям Bogenia з олією марули 4 в 1 богенія (шампунь, кондиціонер, маска, термозахисний спрей)

Набір з маслом марули подарує вашому волоссю розкішний догляд. У олії марули на 60% більше корисних компонентів, ніж у олії аргани. Набір підходить для догляду за всіма видами волосся.

В наборі 4 професійних засоби:
1. Професійний шампунь для волосся з маслом марули відразу перетворюється на пишну піну і змиває всі забруднення. Завдяки активним компонентам засіб не пересушує волосся, а зволожує його, наповнює блиском та силою (400 мл).

Шампунь містить комплекс рослинних олій та екстрактів. Олія марули та аргани повертають красу та силу волосся, глибоко зволожують, відновлюють його структуру, забезпечують блиск і шовковистість, захищають волосся від впливу УФ-променів. Для всіх видів волосся. Не містить парабенів.

містить комплекс рослинних олій та екстрактів марули та аргани;
повертає силу та красу волоссю, глибоко живить, відновлює його структуру;
захищає від впливу УФ-променів;
глибоко очищує шкіру голови.
2. Професійний зволожуючий кондиціонер. Допомагає пом'якшити волосся закрити лусочки після миття. Він прибирає жорсткість, ламкість та полегшує розчісування (400 мл).

Кондиціонер полегшує розчісування неслухняного і кучерявого волосся, відновлює по всій довжині і реконструює посічені кінчики. Олія марули зволожує, надає волоссю гладкість і блиск. Олеїнова кислота, антиоксиданти, омега, жирні кислоти захищають, зміцнюють та покращують еластичність волосся. Для всіх видів волосся. Не містить парабенів та сульфатів.

3. Професійна маска для волосся. Маска для волосся з маслом марули виготовлена ​​для дбайливого догляду за волоссям. Активні компоненти ретельно живлять, зволожують локони, надають дзеркальної гладкості та природного блиску. Після застосування маски ви будете насолоджуватися об'ємним, гладким і шовковистим волоссям! (300 мл)

Особливості Bogenia Professional Hair Mask Marula Oil:

інтенсивне зволоження та відновлення;
зміцнення пошкодженого волосся;
підвищує пружність та еластичність;
захист кольору;
без сульфатів та фталатів;
для всіх типів волосся.
4. Професійний термозахисний спрей для волосся з олією марули допоможе захистити волосся від постійного негативного термічного впливу (250 мл).

Термозахисний спрей для волосся Bogenia Professional Hair Spray з маслом марули є ідеальним рішенням для захисту волосся під час щоденного укладання. Цей професійний спрей надає живлення та відновлює волосся, захищаючи його від шкідливого впливу високих температур та сонячних променів. Крім того, він допомагає зберегти тривалий колір фарбованого волосся.

Дія спрею полягає у проникненні наномолекул білків углиб волосся, реконструюючи його структуру та зміцнюючи його. Олія марули зволожує волосся, а UVA-/UVB-фільтри нейтралізують негативний вплив ультрафіолетового випромінювання, запобігаючи зневодненню та зміні кольору.

Містить nano-розмір кількох молекул білків, що відновлюють багатопористу поверхню волосяного стрижня;
Містить UVA-UVB фільтри;
Захист кольору;
Для будь-якого типу волосся;
Не містить сульфатів.

Ціна 895 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой
Об'єм:
1 л
Продавець
jolly...
jolly_beauty_uk
Покров
40% виконаних замовлень
Була