Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Top beauty набір для волосся філер-ботокс шампунь, кондиціонер, спрей 20+1,суха ...

850 грн
Опис

1)Шампунь філер-ботокс для миття волосся, створює ефект ламінації. Основою якого є м'які мийні складові. Вони турботливо очищають шкіру голови та волосся і при цьому не сушать та не викликають подразнень.
Активними компонентами шампуню є:
Гідролізат протеїнів шовку – які утримують вологу, попереджаючи появу кінчиків, що січуться, а також ламкість і ослаблення волосся.
Колаген – сприяє потовщенню та ущільненню волосся по всій довжині, його шовковистості та дзеркальному блиску.
Вітамін Д-пантенол – надає волоссю здорового блиску та ефект шовку без обтяження.

2)Кондиціонер філер-ботокс для волосся надає ефект ламінації, розгладжуючи та живлячи волосся. В його склад входять активні компоненти, які роблять локони шовковистими і м'якими на дотик:
Молочна кислота – створює необхідний рівень кислотності для досягнення непереверненої гладкості волосся. Крім цього ця кислота відновлює силу волосся, розгладжує їх поверхню, надає блиску та шовковистості.
Екстракт кропиви - завдяки вітамінам та мікроелементам, що містяться у його складі, насичує волосся поживними речовинами та вологою.
Гідролізат протеїнів кератину – це основний компонент, що відповідає за структуру волосся, відновлюючи клітини і покращуючи стан локонів.

3)Багатофункціональний спрей для волосся 20 +1 1
ця кремоподібна маска спрей володіє 21 незамінними властивостями для догляду та стайлінгу

4)Суха парфумована олія для відновлення волосся Top beauty «Ботокс Ефект» підходить для різних типів волосся і призначена для:

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой
Продавець
jolly...
jolly_beauty_uk
Покров
40% виконаних замовлень
Була