Всі категорії
Додати товар

Набір щоденного догляду волосся для живлення та відновлення: універсальний догляд,...

619 грн
Опис

Набір щоденного догляду волосся для живлення та відновлення: Універсальний догляд, Шампунь, Бальзам-кондиціонер
Набір
Опис
До складу набору входять:

Шампунь Живлення та відновлення волосся з олією жожоба, флакон 300 мл;
Бальзам-кондиціонер Живлення та відновлення волосся з олією жожоба, флакон 200 мл;
Універсальний догляд з олією авокадо для ламкого волосся, тюбик 150 мл.
Спеціально розроблена формула шампуню ідеально підходить для сухого та пошкодженого волосся. Завдяки насиченій кремовій текстурі дбайливо очищує та відновлює волосся. Продукт збагачений органічною олією жожоба, живить та захищає від ламкості. Волосся стає міцнішим, більш живим та шовковистим.

Бальзам-кондиціонер, збагачений органічною олією жожоба, піклується про сухе та пошкоджене волосся – відновлює по всій довжині, полегшує розчісування та укладання. Має насичену кремову текстуру, яка інтенсивно живить, додає життєвої сили та блиску волоссю від коренів до кінчиків, бореться з проблемою ламкості.

Збагачений олією Авокадо, багатьцільовий незмивний танучий Універсальний догляд з легкою текстурою без силікону відновлює та живить волосся без обтяження та втрати об'єму. У результаті волосся наповнюється живленням та відновлюється по всій довжині, стає м'яким та гладеньким.

Рекомендації щодо застосування:
Нанесіть невелику кількість шампуню на вологі долоні, спіньте, розподіліть по всій довжині вологого волосся від коренів до кінчиків, масажуйте прикореневу зону 1-2 хвилини, потім ретельно змийте водою. За необхідності повторіть.
Універсальний догляд: Наносьте 2-3 рази на тиждень рівномірно на всю довжину волосся, але уникайте коренів. Не потребує змивання. Використовуйте 1. як нічну маску на сухе волосся; або 2. як денний незмивний догляд на вологе або сухе волосся; або 3. на вологе волосся перед сушінням феном для полегшення розчісування та укладки; або 4. як засіб для стайлінгу на вологе або сухе волосся для "слухняності" кучерявого волосся, або як допоміжний засіб під час укладання волосся термоприладами.
Після миття шампунем і застосування маски рівномірно розподіліть невелику кількість бальзаму по вологому волоссю, уникаючи прикореневої зони, зачекайте 1 хв, потім ретельно змийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Зелений
Розмір:
  • 300мл