Всі категорії
Додати товар

Сироватка-клей для посічених кінчиків волосся lador keratin power glue

55 грн
Опис

Код 677

Порятунок для кінчиків волосся !!!!!

Сироватка-клей для посіченого кінчика волосся Lador Keratin Power Glue – експрес-засіб для пошкодженого волосся. Сироватка відновлює січене волосся, запаюючи його на кінцях. Принцип роботи сироватки базується на здатності "склеїти" лусочки волосся. Цей ефект добре закріплюється термообробкою волосся, тобто під час наступного укладання волосся феном або праскою.

Відгуки радують-ця диво сироватка і справді склеює кінчики, а ще трохи випрямляє волосся. Волосся після неї гладке і блищить, не пушиться. Дуже легко укладаються та розчісуються. Користуватися засобом надзвичайно приємно! І окремий плюс-економічність. Ампули вистачає на кілька разів, це не одноразове впакування!

Основні компоненти, що діють:

Кератин є основною складовою волосяного покриву. Цей білок покриває волосся і таким чином зберігає його від зовнішніх впливів. Кератин природного походження знаходить на волосині ділянки з дефектами та заповнює їх. Саме він надає волоссю красивого сяючого вигляду. Колаген покриває волосся, оберігаючи його від пересушування.

Масло моринги має цілющу дію: живить і зволожує волосся, робить його більш м'яким і шовковистим.

Равликовий муцин є рідкісним природним відновником і забезпечує регенерацію пошкоджених кінців волосся. Муцин равлики робить волосся зволоженим і запобігає його пересушуванню, оздоровлює ослаблене волосся.

Спосіб застосування: нанесіть засіб на чисте, добре підсушене рушником волосся. Використовуйте засіб для волосся. Потім розчешіть волосся і покладіть його феном або праскою.

Об'єм 15 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Об'єм:
15 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?