Всі категорії
Додати товар

Miriam quevedo black baccara міст для укладання

1350 грн
Опис

Перед використанням переверніть флакон догори дном та енергійно струсіть. Міст можна наносити двома способами для отримання різних стилів зачіски.

Для створення природних хвиль і кучерів: розпилюйте на вологе волосся пасмо за пасмом. Рукою створюйте природну хвилю, тоді активуйте продукт за допомогою фена — й так пасмо за пасмом. Для кращого результату використовуйте дифузор.

Для створення хвиль за допомогою теплових інструментів: розпорошіть на вологе волосся пасмо за пасмом, повністю висушіть перед тим, як приступити до створення локонів. Тоді, пасмо за пасмом, створюйте хвилі на свій смак за допомогою вашого улюбленого теплового інструмента.

Miriam Quevedo Black Baccara Hair Texturizing Wave Mist With Rose Gold — міст для волосся з рожевим золотом для моделювання чудових хвилястих локонів. Жодної липкості, лише ефект, що вражає, та тривала фіксація навіть в погану погоду, оскільки міст стійкий до вологи. Засіб захищає волосся від температурних перепадів, вільних радикалів, УФ-променів і забруднень, живить і зміцнює.

Серед активних інгредієнтів омолоджувальний комплекс Black Baccara Rose Youth Concentrate, стовбурові клітини троянди, рожеве золото 23K, пептиди моринги та рису, вітамін С, мінеральна морська піна. Формула, створена за екологічно чистими технологіями, не містить спирту, солі, сульфатів, парабенів, мінеральних олив, фталатів, парафіну або вазеліну. Засіб підходить для веганів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irene...
Ksysh
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари