Всі категорії
Додати товар

Сульсена проти лупи паста 2% для свербіж волосся, для зміцнення і росту всіх типів...

130 грн
Опис

Паста Сульсена 2% для волосся проти лупи та сверблячки для чоловіків і жінок, для всіх типів волосся, 75 мл, Україна.
Термін придатності до 2026р.
Фармакологічна дія:
Паста Сульсена завдяки вмісту сірчистої сполуки SeS2 (дисульфіду селену) є ефективним лікувально-профілактичним засобом від надмірного виділення шкірного сала, появи лупи та неприємної сверблячки, утворення екзогенних токсинів, що руйнують кореневий апарат волосся, сприяє зміцненню та росту волосся, підвищує процеси у зоні зростання волосяного покриву.
Сприяє оздоровленню клітин шкіри волосистої частини голови, покращує життєдіяльність волосяних цибулин, надає волоссю здорового вигляду, блиску та еластичності.
Для досягнення максимального результату пасту рекомендується застосовувати у комплексі із шампунем СУЛЬСЕНА проти лупи.

Сульсена паста, показання до застосування
Рекомендується як лікувально-профілактичний засіб для догляду за волоссям для попередження появи лупи та неприємної сверблячки, надмірного виділення шкірного сала з пролонгованою дією.
Паста застосовується при дерматомікозах, різнобарвному лишаї та себорейному дерматиті (себореї) волосистої частини голови, результативно бореться з лупою та себореєю, надає волоссю здорового вигляду та блиску.

Спосіб застосування та дози
Волосся вимити теплою водою з шампунем, після чого достатню кількість пасти втерти круговими рухами кінчиків пальців у шкіру волосистої частини голови. Після втирання витримати 10-15 хвилин і змити теплою проточною водою.
Сульсена паста 2% застосовується як лікувально-профілактичний засіб проти лупи.

Для профілактики застосовувати 2% пасту 1 раз на тиждень упродовж 1 місяця. Періодичність – 1 раз на півроку.
Для лікування себореї шкіри волосистої частини голови застосовувати 2% пасту 2 рази на 1 тиждень протягом 3 місяців. При рецидиві повторюють курс лікування.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 75мл
Об'єм:
75 мл