Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Набір проти лупи шампунь кондиціонер

399 грн
Опис

Оскільки волосся вважається джерелом впевненості в собі, кожен хоче, щоб його волосся виглядало блискучим і без лупи. Тепер з'явилася можливість за допомогою одного засобу запобігти утворенню нової лупи і забезпечити волоссю необхідну йому вологу.

Шампунь від лупи Dr.Clinic  спеціально розроблений для запобігання утворенню нової лупи. Очищає і освітлює волосся. Забезпечує більш енергійний вигляд і заспокоює шкіру голови. Завдяки своїм протилуповим, очищувальним і захисним властивостям, він одночасно забезпечує освіження, якого ви шукаєте для вашого волосся, і вражає вас своїм приємним ароматом. Ви можете залишити неприємний вигляд шкіри голови позаду, використовуючи ефективний шампунь від лупи Dr.Clinic!

Спосіб застосування: нанести на вологе волосся масажними рухами. Обов’язково розподіліть його від коренів волосся до кінчиків. Потім можна промити волосся і нанести кондиціонер.

Важливо: Для зовнішнього застосування. Захищати від тепла та світла. Перед використанням продукту проведіть тест на алергію. Зберігати при кімнатній температурі (25°C). Зберігати в недоступному для дітей місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
400 мл
Продавець
zlatarich
zlatarich
Хмельницький
Була