Всі категорії
Додати товар

Набір проти лупи puroxine від medavita

2350 грн -7% 2195 грн
Опис

Набір PUROXINE від MEDAVITA — повноцінний домашній ритуал для миттєвого позбавлення від лупи та запобігання її подальшої появи, а також для догляду за довжиною волосся.

Puroxine — це концентрат активних інгредієнтів, які працюють у синергії для відновлення й очищення шкіри голови. Забезпечує цілеспрямовану потрійну дію проти лупи, свербіння та почервоніння. Водночас він дуже ніжний до шкіри голови та діє м’яко, але надзвичайно ефективно.

СКЛАД НАБОРУ:

Об'єм:
250+150+50 мл

Шампунь проти лупи миттєвої дії (pH 5,5) 250 мл — інтенсивний шампунь проти лупи для шкіри голови та волосся. Оздоровлює та захищає протягом усього дня. Глибоко очищає, миттєво усуває лупу та запобігає її повторному утворенню. Залишає приємне відчуття свіжості на шкірі голови, а волосся стає м’яким на дотик. Рекомендується при всіх типах лупи. Ідеально підходить для щоденного використання.

Балансувальний кондиціонер для шкіри голови та волосся (pH 3,7) 150 мл — емульсія, що балансує вироблення себума, кондиціонує та розплутує волосся. Має ультралегку текстуру, робить волосся блискучим і шовковистим, не обтяжуючи його. Спеціально створена для жирної шкіри голови та волосся. Ідеально підходить навіть для волосся та шкіри голови, уражених рясним виділенням себума.

Освіжаюча очищувальна міцелярна вода для шкіри голови (pH 7) 50 мл — нове рішення для догляду за шкірою голови, що схильна до появи лупи. Очищає, ніжно збалансовує шкіру голови та допомагає запобігти появі лупи та надмірному лущенню. Залишає на шкірі голови відчуття приємної чистоти та свіжості, що зберігаються надовго.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 50мл
  • 150мл
  • 250мл
Об'єм:
50 мл 250 мл