Всі категорії
Додати товар

Набір для волосся проти лупи scalp treatment dandruff

2750 грн
Опис

Набір проти лупи - Scalp Treatment Dandruff.

До складу цього набору входить:

Шампунь проти лупи, себорейного дерматиту та різних проблем шкіри голови - X-Folate Shampoo, 250 мл

Лікувальний шампунь застосовується для лікування постійної лупи, запаленої та роздратованої шкіри голови. Він заспокоює чутливу, почервонілу або подразнену шкіру, видаляє скупчення мертвих клітин шкіри, контролює. Шампунь X-Folate безпечний для фарбованого волосся та відмінно підходить для щоденного застосування. Може бути використаний при лікуванні псоріазу, екземи та дерматиту. Є протигрибковим засобом, який пригнічує поділ грибкових клітин, а також пригнічує поділ грибкових та бактеріальних клітин.

Заспокійливий кондиціонер для волосся та шкіри голови - Scalp Therapies Therapeutic Rinse Conditioner, 250 мл

Заспокійливий кондиціонер для волосся та шкіри голови відмінно пом'якшує та заспокоює. Забезпечує легкий догляд та розчісування волосся. Невагома формула не містить жирів та ліпідів. Регулює рН шкіри голови та волосся. Може використовуватися для зменшення чутливості, сухості та стягнутості шкіри. Кондиціонер з антибактеріальними, протизапальними, антисептичними, заспокійливими та загоюючими властивостями. Складається з технологічно просунутих продуктів, призначених для розв'язання конкретних проблем шкіри голови та відновлення здоров'я шкіри голови та волосся.

Очищувальний, протизапальний догляд - Scalp Therapies TheraRx, 250 мл

Лікувальний очищаючий протизапальний догляд шкіри голови, зменшує запалення, допомагає вбивати шкідливі бактерії, заспокоює почервонілу і чутливу шкіру. Можна застосовувати при комплексному лікуванні надмірного виділення шкірного себуму, почервоніння, сонячних опіків або укусів комах. Використовується як антимікробний агент. Він вбиває мікроорганізми та перешкоджає їх подальшому зростанню. Виробник Mediceuticals залишає за собою право змінити вигляд упаковки товару Набір проти лупи Scalp Treatment Kit Dandruff 3pc 3х250 ml.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари