Всі категорії
Додати товар

Soika пілінг пінний для шкіри голови із саліциловою кислотою «глибоке очищення й...

240 грн
Опис

Кислотні пілінги є ефективними засобами для м'якої ексфоліації та глибокого очищення шкіри, запускають процес оновлення клітин шкіри голови, добре зволожують волосся і шкіру, допомагають видаляти зайві ороговілі клітини та різного ступеня забруднення.
Кислотні пінні пілінги стимулюють регенерацію клітин, сприяють очищенню пор, покращують мікроциркуляцію крові, що так само сприяє здоровому росту волосся.
Саліциловий кислотний пілінг для жирної та комбінованої шкіри голови має протизапальні властивості, які допомагають боротися з подразненням і надмірною жирністю шкіри голови.
Проникає в пори, розчиняє себум зсередини, інтенсивно оновлює й допомагає очистити від забруднень і зайвого сала.
Переваги пінної формули пілінгів.
Головний секрет продукту саме в КИСЛИЙ ПЕНІ, яка містить у своїй структурі всі активні компоненти та кислоти.
ПОТОМУ ПІЛІНГ НУЖНО ВИКОРИСТОВУВАТИ ПІСЛЯ ШАМПУНГА на очищену попередньо від бруду та себуму шкіру, щоб пінка не погасла та не втратила своєї корисної дії.
Пінний формат забезпечує зручне використання та рівномірний розподіл активних компонентів на шкірі голови, роблячи процедуру приємною й ефективною, не залишаючи жирного або липкого відчуття.
Продукти максимально зручні в застосуванні та мають приємний аромат, який додає комфорту під час використання.
Оскільки пінний пілінг йде в складі з кислотами, потреба захищати шкіру голови та волосся під час процесу оновлення, який запускають кислоти, дуже важлива. Адже процес, як і зі шкірою обличчя або тіла — після пілінгів ми наносимо SPF захист, щоб оновлена чутлива шкіра не зазнала активних сонячних променів і вільних радикалів.
Тому ми рекомендуємо разом із пілінгом використовувати наш Thermo Mist PRO з SPF20. Обов'язково захищайте шкіру голови та волосся після використання будь-яких пілінгів продуктами з SPF.

Спосіб застосування: використовуйте пілінг після шампуню! Нанести піну на руки та легкими масажними рухами розподілити по всій голові, залишити на час, змити проточною водою. Для м'якої дії час витримки становить 5 хв, для глибшої ексфоліації збільшити час до 10 хв. Під час користування пілінгом є нормою легке пощипування, проте варто орієнтуватися за відчуттями. Перед використанням обов'язково провести тест на чутливість. Використовувати не частіше ніж 1-2 рази на тиждень.
Можлива індивідуальна чутливість до компонентів.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 150мл