Всі категорії
Додати товар

Ампула проти випадіння волосся lador dermatical active ampoule 30 мл

115 грн -9% 105 грн
Опис

Засіб відлущує змертвілі клітини шкіри, усуває надлишок себуму, інтенсивно живить і зволожує шкіру голови та волосся, освіжає. Зміцнює волосяні цибулини, відновлює пошкоджену структуру волосся, допомагає впоратися з ламкістю, витонченням, випаданням.

Саліцилова кислота відповідає за відлущування відмерлих клітин, нормалізує роботу сальних залоз, допомагає впоратися з лупою.

Пантенол живить, зволожує й заспокоює шкіру голови, заповнює мікронеровності всередині та на поверхні волосся, зміцнює коріння, стимулює ріст нових цибулин, покриває волосся тонкою плівочкою, що захищає від впливу поганих погодних умов, пересушування феном, праскою.

Комплекс із 6 пептидів усуває сухість шкіри голови та волосся, дарує волоссю блиск і еластичність.

Ментол приємно охолоджує й освіжає шкіру голови.

Активна сироватка призначена для чутливої шкіри голови та тонкого волосся. Підходить для щоденного застосування для тих, хто страждає від випадання волосся, лупи, свербіння шкіри голови.

Спосіб застосування: помийте голову шампунем, потім нанесіть 3-5 мл засобу з проділів на вологу шкіру голови. М'яко помасажуйте до утворення кремової консистенції. Ретельно змийте теплою водою.

Для глибшого відновлення й боротьби з випаданням волосся, лупою та свербінням рекомендується щоденне використання.

Рекомендується пройти курс 6 тижнів.

30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
30 мл