Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Капсули для зміцнення волосся серії мігліорин.

1200 грн
Опис

Мігліорин (Золоте просо) - це здорове гарне волосся, міцні довгі нігті, прекрасна шкіра і чудове самопочуття!

Ефективний препарат Migliorin в капсулах забезпечує нормальний обмін речовин в сполучній тканини і покращує процес формування шкіри, волосся, нігтів і кісток.

Зупиняє процес випадіння волосся, забезпечує організм необхідними для росту волосся речовинами. Містить: екстракти хвоща і проса, багаті кремнієвою кислотою, необхідною для утворення і росту волосся; олію зародків пшениці (джерело вітаміну E); вітамін B5, який активно впливає на процес формування клітин шкіри, тканин волосся і нігтів; лецитин, який поліпшує стан шкіри при псоріазі і алергічних дерматозах; соєву олію з генетично немодифікованої сої, сприяє загоєнню шкірного покриву при себореї і алергічних реакціях.

Волосся, як жоден інший орган, відображає процеси, що роками протікають в організмі. Саме воно допомагає діагностувати хронічні захворювання і стани, що передують хворобі, коли вона нічим себе не проявляє. Тепер стає зрозумілим, що зміна стану волосся - це не тільки косметичний недолік, але і сигнал неблагополуччя в організмі.

Лікувально-профілактична дія фітопрепарату Капсули для зміцнення волосся і нігтів Мігліорин:

▪ стимулює природний ріст;

▪ зміцнення коренів;

▪ насичує киснем шкіру голови;

▪ стримує зайве виділення жиру;

▪ запобігає випадінню волосся;

▪ зупиняє процес випадіння волосся;

▪ сприяє відновленню структури пошкодженого волосся і нігтів (живлення, зволоження);

▪ прискорює ріст і відновлення нігтів;

▪ покращує стан шкіри;

▪ збагачує організм кремнієм, тим самим підтримує здоровий стан кісток, шкіри, нігтів і волосся;

▪ захищає організм від УФ-випромінювання;

▪ запобігає руйнуванню цибулин волосся.

Мігліорин в капсулах зупиняє процес випадіння волосся, забезпечує організм необхідними для росту волосся речовинами, сприяє відновленню структури пошкодженого волосся і нігтів, збагачує організм кремнієм, який необхідний для відтворення і підтримки здорового стану кісток, шкіри, нігтів і волосся, захищає організм від УФ-випромінювання . Його рекомендується застосовувати не тільки при проблемах з волоссям і нігтями, але і при вагітності (збагачує організм вітамінами і мікроелементами), для профілактики карієсу, при переломах (сприяє зрощенню кісток), при остеопорозі.

Спосіб застосування та дозування фітопрепарату Капсули для зміцнення волосся і нігтів Мігліорин:

Дорослим і дітям від 14 років - приймати щодня по 2 капсули під час їди, запиваючи водою або іншою рідиною. Тривалість прийому 3 і більше місяців. Дітям від 6 до 12 років - по 1 капсулі 1 раз на добу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize