Всі категорії
Додати товар

Тонік для волосся o'right hair tonic for her organic goji berry concentrate

1550 грн -10% 1395 грн
Опис

Якщо ви помічаєте ознаки лупи або випадання волосся, придбайте новий приголомшливий засіб, що поєднує в собі здоров'я і енергію від природи. Тонік для волосся «Для неї» з ягодою годжі приємно пахне і наповнює локони вітамінами та мінералами, корисними для волосся і необхідними для їх природного росту.
До його складу входять екстракт женьшеня, натуральний концентрат ягоди годжі, біотин, апигенін, соєвий білок, амінокислоти і комплекс вітамінів групи В. Така посилена органічна формула дозволяє тоніку ефективно боротися з головною причиною випадання волосся - лупою, не забуваючи при цьому і про інші аспекти здоров'я шкіри голови. Він знімає свербіж і нормалізує мікроциркуляцію, бореться з безпосередньою причиною виникнення сухості шкірного покриву голови і сприяє зміцненню волосся від коренів до самих кінчиків. Після регулярного застосування засобу ви помітите, як локони стають міцнішими, а їх колір сяє природною красою і чудовим блиском.
Оточіть свою зачіску дбайливою турботою разом з дивовижним тоніком O'right Hair Tonic for Her Organic Goji Berry Concentrate. Його приголомшливі властивості вас приємно здивують.

Тип волосся: всі типи
Тип шкіри: всі типи
Об'єм: 50 ml
Виробник: O'right (Тайвань)

Спосіб застосування
після використання шампуню, нанесіть необхідну кількість тоніка на шкіру голови з легким масажем. Для найкращого результату застосовуйте тонік щодня, особливо у випадках, коли з'являється свербіж.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл
Продавець
irene...
Ksysh
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
89% виконаних замовлень
Була