Всі категорії
Додати товар

Набір проти випадіння шампунь і сироватка від top beauty

290 грн
Опис

Шампунь проти випадіння та для росту волосся💇🏻‍♀️
Об‘єм : 250 мл.
Засіб ефективно видаляє усі види забруднень, активізує процес відновлення пошкоджень, а також насичує волосся вологою та необхідними живильними елементами. Активні елементи зміцнюють фолікули, стимулюють ріст, зупиняють надмірне випадіння, роблять пасма еластичними, сильними та блискучими. Не містить сульфатів та парабенів ❗️

Сироватка проти випадання та для росту волосся від Top Beauty 💇🏻‍♀️
Об‘єм: 100 мл.

Зменшує випадання, живить і зволожує шкіру голови, стимулює ріст нового волосся, відновлює структуру волосся, робить волосся блискучим і шовковистим, усуває лупу та свербіж.
Екстракт кореня женьшеню покращує клітинний метаболізм, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови, покращує циркуляцію крові. Біологічно активні речовини в корені рослини живлять волосяні цибулини. Аргінін -покращує кровопостачання волосяних цибулин, що сприяє стимуляції росту волосся, а також запобігає їх випадання. Ментол -потужний стимулятор росту волосся , допомагають зняти свербіж і відрегулювати діяльність сальних залоз. Вітаміни групи В відповідають за ріст волосся, від них залежить, наскільки волосяні цибулини будуть міцними, а пасма густими. Вітамін В8 або біотин підтримує ліпідний баланс шкіри голови і протистоїть появі лупи і посічених кінчиків. Цинк впливає на вигляд і зростання волосся , перешкоджає випаданню волосся і втрату блиску.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари