Всі категорії
Додати товар

Шампунь проти випадіння волосся біокон сила волосся 150мл

120 грн
Опис

Шампунь проти випадіння волосся Біокон Сила Волосся
Вік: 18+
Призначення: від випадіння волосся, очищення, зміцнення
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: мас маркет
Тип волосся: всі типи волосся
Країна ТМ: Україна
Зроблено у: Україна
Об'єм: 150ml

Якщо вам докучає надмірне випадання волосся, доповніть комплексний догляд за ним шампунем, розробленим фахівцями українського бренду «Біокон» саме для вирішення цієї проблеми. Активні компоненти у складі продукту покращують зростання здорового волосся і знижують ризик їх ранньої втрати.
Засіб делікатно очищає шкіру голови та локони, зменшує їх випадання за рахунок стимуляції волосяних фолікулів, що відбувається завдяки кофеїну та екстракту п'явки у складі. Крім того, продукт перешкоджає виникненню лупи та зволожує стрижні локонів по всій довжині за допомогою пантенолу. Він покращує стан волосся, схильного до підвищеної жирності, завдяки пірітіону цинку. Протеїни шовку розгладжують лусочки пасм і заповнюють ушкодження у тому структурі.

Спосіб застосування:
нанести шампунь на мокре волосся, спінити, витримати 3-4 хвилини, після чого змити теплою водою. Підходить для регулярного застосування. Перед використанням уважно вивчіть інструкцію. Оптимальний ефект досягається при комплексному використанні засобів серії «Сила волосся»: шампуню, бальзаму і спрею.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
125 мл

Схожі товари