Всі категорії
Додати товар

Phytocyane ампули проти випадіння волосся

1350 грн
Опис

Phyto Phytocyane - це стимулятор росту проти випадання волосся спеціально розроблений для боротьби з випаданням волосся у жінок, часто спричинених стресом, втомою, дієтою або вагітністю.

Фітоціан поєднує в собі сильні властивості зміцнюючого засобу проти випадання волосся, стимулятора росту та переваги сублімаційної косметичної процедури. Phytocyane зберігає красу та життєву силу волосся. Синергія амінокислот та рослинних активних інгредієнтів (екстракт гінкго білоба та кора калини) сприяє міжклітинному обміну в цибулиці волосся та виробленню кератину, основного компонента волосся. Виноградні OPCs (проціанідоли) захищають цибулину волосся від вільних радикалів та уповільнюють її старіння. Багатий на вітаміни групи В і протеїни шовку, Фітоціан надає волоссю густоти і блиску, не обтяжуючи їх.

Похідне тирозину, попередник меланіну, уповільнює появу сивого волосся. З першого використання волосся відновлює свій об'єм, опірність та початкову яскравість.

При реакційному дифузному випаданні волосся у жінок (дієта, стрес, пологи, хірургічне втручання).
Результат: Клінічні випробування довели ефективність проти випадання волосся у 85% піддослідних, збільшення обсягу у 94%, волосся легше укласти у 97%, волосся сяюче і м'яке у 100% випадків.
Фітоціан об'єднав у собі переваги зміцнюючого догляду проти випадання волосся та косметичного засобу, що коригує ознаки старіння.

Рекомендації щодо використання:
Фітоціан застосовується як інтенсивне лікування по 1 ампулі 2 – 3 рази на тиждень протягом 4 тижнів (при необхідності повторити курс), далі профілактичний догляд: 1 ампула на тиждень протягом 2 – 3 місяців. Фітоціан бажано наносити після миття шампунем Фітоціан на добре віджате волосся. Розкрити ампулу та надіти на неї аплікатор. Завдати вміст ампули на шкіру голови. Легко помасажувати кінчиками пальців для покращення всмоктування препарату. Чи не змивати.
Увага: можливе випадання природного осаду. Перед вживанням струшувати.

Склад: Alcohol Denat. (Alcool de Betterave), Ginkgo Biloba Leaf Extract, Viburnum Prunifolium Extract, Aqua, Hydrolized Soy Proteins (Hydrosalt de Proteines de Soja), Glycerin (Dérivé d'Huile de Palme), Pentylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract ( Vinifera (Grape) Seed Extract, (Procyanidols de Raisin), Ethyl Ester of Hydrolized Silk (Dérivé de Soie), Maltodextrin (Pomme de Terre), 3-Aminoprane Sulfonic Acid, Methylsilanol Acetylrosine, Sodium Chondroitin Sulf Pyroxidine HCI (Vitamin B6), PVP, Propylene Glycol, Butylene glycol, Citric acid, Trisodium EDTA, Postassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
detka29
detka29
Супер-продавець
Херсон
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари