Всі категорії
Додати товар

Ампули для лікування сухого і пошкодженого волосся incus vita q10 plus hair ampoules 13 мл

60 грн
Опис

Код 2080

Інтенсивний догляд за шкірою голови, ослабленим і сильно пошкодженим волоссям. Ампули чудово зволожують, живлять і відновлюють сухе тьмяне ламке волосся, пошкоджене ультрафіолетом, частими забарвленнями, використанням фену та прасування та несприятливою екологією.
Волосся стає живим, блискучим, гладким, еластичним і щільнішим. Поліпшується зростання волосся. Вони стають слухнянішими.
Корисні речовини, що входять до складу, повністю відновлюють природну структуру волосся. Захищають від високих температур та негативного впливу фарби, засобів, що використовуються при хімічній завивці.
Сироватка глибоко живить, нормалізує водно-ліпідний баланс кутикули волосся. Закриває лусочки, тому фарба повільніше вимивається. Це сприяє більш рідкісному фарбуванню. Ампульний догляд можна використовувати як маску, що лікує, при фарбуванні волосся (додати в суміш) і перед хімічною завивкою.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ:

Коензим Q10 - покращує кровообіг шкіри голови, значно покращуючи харчування та зростання волосся, і підвищує виробництво білка кератину, від кількості якого у волоссі багато в чому залежить їхній зовнішній вигляд. Волосся стає більш гладким, щільним і блискучим.

Піридоксин (Вітамін B6) - заспокоює і зволожує шкіру голови, запобігаючи появі сверблячки і лупи, зміцнює волосяні кутикули, живить волосся і робить його міцнішим. Крім того, завдяки участі в обміні жирів, цей вітамін сприяє створенню на поверхні волосся спеціального захисного шару, завдяки якому волосся виглядає здоровим, блискучим і доглянутим.

ЗАСТОСУВАННЯ:
Помити голову шампунем та бальзамом. Розподілити по вологому волоссю вміст ампули + на шкіру голови, для короткого або середньої довжини волосся вистачить на 2-3 рази. Обернути волосся у харчову плівку і тримати 20-30 хвилин. Змити теплою водою без шампуню.
13 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл