Всі категорії
Додати товар

Набір проти випадіння волосся у чоловіків medavita lotion concentrée homme

3400 грн -7% 3195 грн
Опис

Набір LOTION CONCENTRÉE HOMME містить усі засоби необхідні для домашнього догляду під час інтенсивного курсу лікування андрогенетичної алопеції та для підтримки досягнутого результату

Набір 2 * 100 мл / Італія

Лінійка LOTION CONCENTRÉE HOMME — цілеспрямоване вирішення проблеми випадання волосся генетичної або гормональної природи. Містить екстракт сереної повзучої, завдяки якому блокує синтез ферменту 5 α-редуктази. Саме цей фермент відповідає за перетворення тестостерону в дигідротестостерон, унаслідок чого відбувається атрофія волосяної цибулини та сальних залоз.

СКЛАД НАБОРУ:

Інтенсивний лосьйон проти випадання волосся у чоловіків (спрей 100 мл) — легендарний лосьйон проти випадання волосся, що на 100% складається з цінних рослинних есенцій з усього світу. Він покращує мікроциркуляцію шкіри голови, живить і зміцнює волосяні фолікули, зміцнює кріплення волосся, протидіє стоншенню волосся та збільшує діаметр стрижнів волосся. Додатково містить екстракт сереної повзучої, що робить його надзвичайно ефективним при андрогенетичній алопеції.

НОВИНКА! Щоденний енергетичний тонік (100 мл) — новий відновлювальний спрей-тонік для шкіри голови, що заряджає її енергією. Зберігає результат інтенсивного курсу лікування, запобігаючи випаданню волосся. Освіжає, дарує шкірі голови відчуття легкості та чистоти. Заряджає енергією, зволожує і тонізує шкіру голови, не обтяжуючи волосся. Містить біотин, кофеїн, вітамін С та екстракту зніту (іван-чаю). Для щоденного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой