Всі категорії
Додати товар

Пантогар/pantogar/егіпет оригінал!

639 грн
Опис

Єгипетський Оригінал! У наявності.

- випадання волосся (випадання волосся з невідомих причин);
- Дегенеративні зміни структури волосся (тонке, жорстке, ламке, неживе, тьмяне, безбарвне волосся);
- пошкоджено сонячними променями або УФ-випромінюванням волосся;
- профілактика появи сивини;
- порушення росту нігтів (ламкість, розшарування).
Будівлі до 25 року нова партія
PANTOGAR ПАНТОГАР ЄГІПЕТ 1 паковання має 90 капсул
Свойства:
Пантогар — полівітамінний препарат, містить необхідні для волосся й нігтів елементи — Д-пантотенат кальцію, L-цистин і амінокислоти, кератин. Властивості препарату зумовлені властивостями, що входять до його складу компонентів.

Пантогар належить до біологічно активних добавок (БАД), які призначені для заповнення в організмі дефіциту мікроелементів і вітамінів. Містить компоненти, необхідні для живлення нігтів і волосся — кератин, Д-пантотенат кальцію, L-цистин та амінокислоти. Препарат допомагає зупинити випадання волосся, підвищує густоту пасом і повертає йому здоровий блиск. Пантогар підвищує стійкість нігтьових пластин до зовнішніх впливів, згодом після початку приймання препарату зникають крихкість, ламкість і розшарування.

Механізм роботи «Пантогар» ґрунтується на впливі на стан волосся й нігтів зсередини, через насичення клітин поживними речовинами. Для росту здорового волосся необхідне оздоровлення коренів, у цьому разі клітини починають активно розмножуватися й утворюють матрикс. Забезпечення клітин поживними речовинами відбувається з струмом крові, що й дає змогу впливати на ріст волосся, діючи зсередини. Такий підхід до лікування волосся часто дає змогу повністю усунути проблему. Пантогар сприяє активному насиченню клітин компонентами, здатними стимулювати ріст волосся й покращувати його структуру.

Показання:
-дифузне випадання волосся негормональної етіології;

- дегенеративні зміни структури волосся (унаслідок хімічного впливу, пошкодження волосся сонячним і ультрафіолетовим випромінюванням);

-порушення структури нігтів.

Спосіб застосування та дози:
Дорослим препарат призначають по 1 капсулі 3 рази/добу. Препарат рекомендується вживати одночасно з прийманням їжі, капсулу треба ковтати цілком, не розжовуючи, запиваючи невеликою кількістю рідини.

Тривалість курсу лікування становить 3-6 міс. За потреби можливе збільшення тривалості курсу лікування або його повторення.
Протипоказання:
-I та II триместр вагітності;
-період лактації (грудного вигодовування);
-дитячий вік;
підвищена чутливість до компонентів препарату.

Заходи безпеки:
Інфекційні захворювання нігтів і андрогенне облисіння не є показниками до застосування препарату. У разі цих патологій препарат може бути використаний у складі комбінованої терапії.

Треба пояснити пацієнтові, що формування волосся є тривалим процесом, і тому препарат необхідно вживати в зазначених дозах регулярно впродовж 3-6 міс.

пацієнт має бути обізнаний, що якщо захворювання волосся або нігтів приймають несприятливу, сильно прогресувальну перебіг, необхідно знову звернутися до лікаря, оскільки ці симптоми можуть бути симптомами системних захворювань.

Якщо пацієнт приймає сульфанілімідні препарати, перед початком приймання Пантогар йому треба проконсультуватися з лікарем.

Побічні ефекти:
Алергічні реакції: шкірний свербіж, кропивниця.
З боку серцево-судинної системи: виймання пульсу.
З боку травної системи: нудота, блювота, метеоризм, болі в зоні живота.
Інші: підвищене потовиділення.

Паковання:
Картонна коробка вміщує 1,2,3,4,5,6 або 9 блістери по 10 капсул.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Другой