Всі категорії
Додати товар

Сировотка проти випадіння та для відновлення пошкодженого волосся act+acre cold...

1100 грн -10% 990 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Сировотка проти випадіння та для відновлення пошкодженого волосся ACT+ACRE
Cold Processed Stem Cell Scalp Serum 30ml.

СПРИЯЄ РОСТУ ВОЛОССЯ: наша холоднооброблена сироватка стовбурових клітин містить клінічно перевірений активний інгредієнт, який використовує силу стовбурових клітин швейцарського яблука для захисту стовбурових клітин волосяного фолікула від передчасного витончення та випадання волосся. Стимулювання та подовження фази росту, що призводить до міцнішого та густішого волосся

ЗВОЛОЖЕННЯ ТА ЖИВЛЕННЯ: ми поєднали це з іншою клінічно перевіреною сумішшю інгредієнтів, яка містить екстракт бамбука та гороху, щоб зволожити шкіру голови та підтримати вироблення колагену для покращення якості шкіри голови та росту волосся.

ДОПОМАГАЄ СВЕРБІЖ ШКІРИ ГОЛОВИ: Заспокійливе алое віра забезпечує миттєве полегшення свербіння шкіри голови, одночасно загоюючи для довготривалих результатів.

ШКІРА МОЛОДИШЕ: Шкіра голови старіє в 6 разів швидше, ніж шкіра. Ключові інгредієнти, такі як стовбурові клітини яблука та екстракт французького дуба, допомагають уповільнити старіння та сприяють здоров’ю шкіри та волосся на шкірі голови.

Як використовувати сироватку стовбурових клітин Act+Acre:

На чисте вологе або сухе волосся нанесіть 1-2 піпетки уздовж лінії росту волосся та на проділ. Масажними рухами втирайте в шкіру голови. Не змивати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Продавець
marija888
marija888
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари