Всі категорії
Додати товар

Full force cosmetics:трихологічний набір проти випадіння волосся,600мл

2224 грн
Опис

1. Крем-скраб для шкіри голови scrub cream exfoliant for scalp 250 мл
Засіб з делікатними ексфолюючими частинками пудри абрикосової кісточки та бамбука, покращує кровообіг, видаляє глибокі забруднення, омертвілі клітини і надлишки шкірного жиру, а завдяки натуральній олії виноградної кісточки та макадамії, екстрактів календули, мучниці та чайного дерева - інтенсивно живить і зволожує шкіру голови.
Спосіб використання:
Нанесіть невелику кількість скрабу на суху або зволожену шкіру в прикореневій зоні. Зробіть масаж шкіри голови легкими рухами кінчиків пальців, поступово розтираючи скраб по шкірі. Ретельно змийте водою, і можете промити шампунем при потребі, та застосувати незмивні лосьйони при потребі (тонізуючий, регулюючий або проти лупи). Використовувати 2-3 рази на місяць.
Тільки для зовнішнього застосування. Уникати контакту зі слизовими.

2. Анти-оксидантний детокс шампунь DETOX SCALP ANTIOXIDANT, 300 ml
Шампунь з пудрою активованого вугілля, делікатно очищує та має сорбуючу дію. Сік алое та олія виноградної кісточки, зволожує шкіру голови, а ментол надає додаткове відчуття свіжості, ефірна олія пачулі, неролі та чайного дерева – тонізує шкіру. Для нормальної та схильної до жирності шкіри.
Спосіб використання:
Нанести шампунь на вологе волосся, розповсюдити по всій шкірі голови масажними рухами, змити теплою водою. За необхідності повторити процедуру миття.
Тільки для зовнішнього застосування. Уникати контакту зі слизовими.

3. Лосьйон проти випадіння волосся HAIR LOSS COMPLEX, 50 ml
Інтенсивне лікування та профілактика випадіння волосся. Лосьйон зміцнює і тонізує волосяну цибулину, впливаючи безпосередньо на корінь завдяки специфічній синергії ефірних олій грейпфруту, чайного дерева та евкаліпту, екстрактів дріжджів, сереної повзучої, глікопротеїнів і полісахаридів, виділених з бобів сої, олігоелементів, поліпептидів та комплексу вітамінів. Стимулює і продовжує життєву силу коренів волосся. Зміцнює природну функцію фолікулярної системи, сприяє росту нового волосся замість того, яке передчасно перейшло у фазу випадання.
Спосіб використання:
Після миття шампунем, струсіть флакон і розподіліть лосьйон за допомогою піпетки, безпосередньо на шкіру голови, делікатно масуючи. Залиште діяти на кілька хвилин, потім приступайте до вкладання волосся. Для попередження випадіння та стимуляції росту, використовувати 2-3 рази на тиждень, курс 3 місяці. Тільки для зовнішнього застосування. Уникати контакту зі слизовими. На початку застосування може відзначатись більш рясне випадіння.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Коричневий
Розмір:
  • 50мл
  • 250мл
  • 300мл
  • Інший
Продавець
angel...
angelocheksoulfly
Київ
100% виконаних замовлень
Була