Всі категорії
Додати товар

Вітаміни для волосся та нігтів пантогар (pantogar)

670 грн
Опис

Оригінальний єгипетський PANTOGAR для росту та проти випадіння волосся
Пантогар показаний для волосся та нігтів при дифузному випадінні волосся та ламкості нігтів. Він проникає через кров до процесу клітинного метаболізму, тому він доставляє волоссю та нігтям будівельні речовини, які необхідні для підтримки здоров'я та їх зміцнення.
Склад
Пантогар містить вітаміни групи В, амінокислоти, мінерали та мікроелементи. Вітаміни групи В, такі як пантотенова кислота, тіамін та пара-амінобензойна кислота, є вкрай необхідними для здоровя шкіри голови та волосся. Особливо важливу роль відіграє пантотенова кислота. Нестача пантотенової кислоти може привести до посиленого випадіння волосся та передчасного посивіння.
Дріжджі мають високий вміст вітамінів, незамінних амінокислот, мінералів, мікроелементів та ферментів. Це натуральне джерело вітамінів групи В.
Цистин - це амінокислота, яка в значній мірі відповідає за побудову кератину, що сприяє зростанню здорового волосся та нігтів.
Кератин - це багатий сіркою білок, який є основним компонентом для побудови волосся та нігтів. Застосування препарату продемонструвало у різних тестах поліпшення якості волосся, так як він позитивно впливає на міцність на розрив та поверхневу структуру волосся, а також підсилює природний колір волосся. Пантогар робить волосся більш стійкими до механічних впливів (Інтенсивне розчісування, вичісування, начісування), хімічних пошкоджень (знебарвлення, фарбування, завивка), а також до надмірного впливу від тепла фенів, нагрітих бігуді, рентгенівського або ультрафіолетового опромінення, інтенсивного впливу сонця або опромінення солярію.
Застосування
Пантогар застосовується при різних порушеннях росту волосся та нігтів, як в якості самостійного засобу, так і в якості доповнення до зовнішніх заходів (лініменти, масажі), а також, за необхідності, для лікування основного захворювання: випадіння волосся в результаті захворювань, порушення обміну речовин, нестачі вітамінів, отруєння, радіаційного ураження, перевтоми, стресових ситуацій, випадіння волосся внаслідок лікування лікарськими препаратами, такими як антикоагулянти, інігібітори росту клітин, препарати, що знижують рівень ліпідів в крові, випадіння волосся з невідомих причин, випадіння волосся у другому та третьому триместрі вагітності, під час пологів, під час грудного годування, випадіння волосся в результаті медикаментозного лікування оральними контрацептивами за призначенням лікаря, порушення структури волосся (пошкоджене, тонке, тьмяне, безбарвне волосся).
Використовується в якості профілактики передчасного посивіння.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Чорний
Розмір:
  • Другой
Продавець
nata963
nata963
Одеса
100% виконаних замовлень
Була