Всі категорії
Додати товар

Хейртонік 60 капсул вітаміни для росту та відновлення пошкодженого волосся єгипет

580 грн
Опис

Хейртонік є унікальною комбінацією натуральних незамінних біологічно активних компонентів, які сприятимуть зростанню здорового волосся та відновленню пошкодженого, а також загалом підтримуватимуть красу шкіри та міцність нігтів.

Склад:
Кожна капсула містить:

Тіамін (у вигляді Тіаміну гідрохлориду) 60 мг

Біотин 0.15 мг

Пантотенова кислота (у вигляді пантотенату кальцію) 55 мг

Селен (ферментований із Saccharomyces Cerevisiae) 110 мкг L-Цистін 20 мг

Кератин 20 мг

П-амінобензойна кислота 20 мг

Допоміжні компоненти:

Колоїдний кремнію діоксид, мікрокристалічна целюлоза, тальк, магнію стеарат, желатин.

Тіамін (вітамін B1) відноситься до водорозчинних вітамінів. В організмі людини внаслідок процесів фосфорилювання перетворюється на кокарбоксилазу, яка є коферментом багатьох ферментних реакцій. Вітамін B1 відіграє важливу роль у вуглеводному, білковому та жировому обміні, а також у процесах проведення нервового збудження у синапсах.

Біотин (вітамін Н, вітамін В7) відноситься до водорозчинних вітамінів групи В. В організмі біотин бере активну участь у жировому, білковому та вуглеводному обмінах і є одним з елементів, необхідних для нормального росту та розвитку клітин організму.

Пантотенова кислота Вітамін B₅ – це водорозчинна біологічно активна речовина, що поширена в тканинах рослин, мікроорганізмів і тварин. Його головна функція в організмі людини – участь у процесі виробництва клітинної енергії. Вітамін також називають пантотеновою кислотою, кальцію пантотенатом. Потрапляючи в організм, вітамін B₅ перетворюється на пантенін – речовина, з якої складається коензим A, що бере участь у процесах ацетилювання та окислення. Без цього коензиму неможливий повноцінний метаболізм жирів, білків та вуглеводів.

Селен - важливий мікроелемент, який потрібний для нормальної життєдіяльності організму. Це потужний антиоксидант, він володіє омолоджуючими та захисними властивостями. Селен міститься у всіх тканинах організму, крім жирової.

L-цистин бере участь у процесах формування тканин шкіри, сприяє формуванню колагену та покращує еластичність та текстуру шкіри.

Є антиоксидантом, причому його антиоксидантна дія посилюється при одночасному прийомі із селеном.

Кератин сприяє відновленню природного кератинового шару, що дозволяє волоссю виглядати більш блискучим і шовковистим.

Пара-амінобензойна кислота активно використовується для лікування ранньої сивини та випадання волосся. Як правило, у цьому випадку PABA використовується спільно з біотином та пантотеновою кислотою.

Показання:

Для зростання волосся та зміцнення нігтів.

Спосіб застосування та дози:

Приймати внутрішньо під час їжі по 1 капсулі на день або за призначенням лікаря.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Хакі
Розмір:
  • Другой
Продавець
karibian
karibian
Супер-продавець
Київ
91% виконаних замовлень
Була