Всі категорії
Додати товар

Лосьйон проти випадіння волосся lebel relaxing energy watering

1080 грн
Опис

Лосьйон проти випадіння волосся Lebel Relaxing Energy Watering

120мл. - 1080грн.

Енергетичний термальний лосьйон Relaxing Energy Watering призначений для лікування шкіри голови, а також для розв'язання проблеми рясного випадання волосся.

Унікальний склад цього лосьйону перешкоджає втраті волосся, дає змогу стимулювати появу нового здорового волосся, а також ефективно захищає шкіру голови від будь-яких агресивних впливів зовнішнього середовища.

Завдяки біополімеру Lipidure, що входить до складу, який неабияк покращує водний баланс шкіри голови, представлений лосьйон не тільки стимулює ріст волосся, але й чудово регулює необхідну гідратацію прикореневої зони.

Застосування цього лікувального лосьйону дарує вашому волоссю необхідну щільність і пружність, а вашій укладці природну об'ємність.

Активне з'єднання натуральних компонентів, як-от екстракт кореня женьшеню, насіння соняшника та молочна кислота дають змогу зробити ваше волосся дивовижно гладким, слухняним і приголомшливим.

Цей косметичний продукт перешкоджає вбиранню у волосся будь-яких зовнішніх запахів.

Спосіб застосування: Термальний лосьйон навенти на вологе волосся і шкіру голови. Пристати до укладання. Рекомендується використовувати після кожного миття.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • 120мл