Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Bio-plant шампунь, маска, кондиціонер

250 грн
Опис

Грунтуючись на традиційних рецептурах Японії і багатовіковій практиці збереження і створення жіночої краси, компанія Bio_Plant розробила лінійку професійної косметики по догляду за волоссям, в яку входять шість ліній шампуню. Використовуючи косметику торгової марки Bio_Plant, Ви придбаєте здоровий зовнішній вигляд і особливу привабливість. При проведении исследований в области ухода за волосами, компанией Bio_Plant было обнаружено, что отборное растительное сырье, прошедшее экстракцию, способно улучшить здоровье кожи головы и восстановить поврежденные волосы, придавая им эластичность и блеск.
Наша продукция представляет собой новейший комплекс по уходу за волосами, помогающий улучшить состояние волос и сделать их более послушными. Все мы прекрасно знаем, что уложить волосы и при этом предотвратить их запутывание далеко не легкая задача.
Серія продукції Bio_Plant створена з сучасними біо-технологіями з використанням таких компонентів, як квітки жасмину, культурна соя, ламінарія, чанбайшаньский женьшень, глід. Ми запрошуємо Вас до знайомства з багатою колекцією продуктів косметики для волосся марки Bio_Plant. Завдяки їй Ви зможете підібрати індивідуальну комбінацію найкращих професійних засобів по догляду за волоссям.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nik1902
nik1902
Дніпро
Була