Всі категорії
Додати товар

Хіт! 10 г пудра для волосся фіксація об'єм стайлінг probeauty

110 грн -19% 90 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Зверніть увагу, що розмір баночки великий, але об'єм пудри 10 г, і вона може здатися дуже легкою. Пудра має текстуру невагомих пластівців, має вказаний об'єм та баночка повна.
Пудра для волосся – досить новий винахід, який пропонує жінкам індустрія краси. У її складі містяться елементи, які надають додатковий обсяг тонкому волоссю, і волоссю змішаного типу, а також має властивості фіксації зачіски.
Виробник: Best+ (Китай)
При правильному застосуванні абсорбує надлишки шкірного сала біля коріння, що сприяє збереженню об'єму. Також вона має ефект стайлінгу, який допомагає зберегти форму вашого укладання на цілий день. Після застосування пудри не варто додатково фіксувати зачіску лаком для волосся.
Пудра для волосся виглядає як білий дрібнокристалічний порошок. За відчуттями його можна порівняти з картопляним крохмалем: м'який, ніжний та невагомий. У складі пудри присутні тільки найнеобхідніші речовини для фіксації, надання обсягу та зменшення жирності волосся, запах відсутній. Флакон має дозатор – отвори, об'єм: 10 г, вага пудри практично невагома) Терміни придатності в порядку.
Спосіб застосування: використовувати пудру для волосся необхідно біля самого коріння, після того як ви завершили укладання феном, плойкою або праскою для волосся. Далі м'яко помасажуйте шкіру голову, можна злегка взбити волосся, домагаючись необхідного об'єму.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл